Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Life

7 x budgetproof activiteiten om met je beste vrienden te doen

FC Girls, 13 januari 2018

7 x budgetproof activiteiten om met je beste vrienden te doen

friends

Samen plezier maken met je vrienden, er bestaat niets beters in de wereld. Maar wat doe je samen als je geen geld meer hebt? Geen paniek, want wij geven je enkele tips!

#1. Filmavond

Nodig iedereen bij je thuis uit voor een gezellige filmavond. Of beter nog, maak er een marathon van. Laat iedereen zijn favoriete film meenemen en let the movie begin!

#2. Kledingruil

Altijd al jaloers geweest op dat mooie truitje van je vriendin en terwijl zij het niet meer wil hebben? Plan dan een ruilavondje met je vriendinnen en plunder elkaars kledingkast. De regels bepalen jullie helemaal zelf! De kleren die niemand wil, geef je aan het goede doel of verkoop je.

#3. Girlsnight

Bouw je badkamer om tot een beautysalon. Lak elkaars nagels, maak elkaar op en doe elkaars haar. En daarna? Selfie time!

#4. Bucketlist

Als je nog jong bent, staat de wereld nog voor je voeten. Er is nog zoveel om te doen! Maak met je vrienden een lijst met dingen die jullie ooit absoluut nog willen meemaken. Afvinken maar!

#5. Avontuur in eigen stad

Als je in een klein dorpje woont, dan ken je vast elke straat uit je hoofd. Maar woon je in een grotere stad, dan is het een leuk idee om eens je stad te gaan verkennen met je beste vrienden. Wie weet ontdekken jullie leuke nieuwe hotspots!

#6. Lekker eetfestijn

Willen jullie gezellig samen eten, maar jullie hebben geen geld om naar een restaurant te gaan? Kook dan lekker bij iemand thuis of maak allemaal heerlijke hapjes. Wie weet leren jullie nog dingen van elkaar!

#7. Goede doel

Samen tijd doorbrengen én iets goed doen voor de gemeenschap? Dat kan! Schrijf je in voor een goed doel waar jullie om geven. Help bijvoorbeeld mee in een dierenasiel of ga met hondjes wandelen. Zo doen jullie de hondjes een plezier en zijn jullie samen. Win-win!

Odette: “Op deze manier draag ik mijn favo oversized sweater”

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Welke stijl past bij jou? Doe de stijltest en maak kans op €2250,- shoptegoed!

Lees meer