Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

7 type boyfriends die je tegen kan komen

FC Girls, 16 maart 2018

7 type boyfriends die je tegen kan komen

ssss

Het leven zou zo makkelijk zijn als de eerste jongen die je tegenkomt je soulmate blijkt te zijn. Maar bij de meeste mensen is dit niet het geval. Dit zijn zeven type boyfriends die je tegenkomt voordat jij the one ontmoet.

#1 Mama’s boy
Deze gast heeft het nog niet allemaal onder de knie zonder zijn moedertje. Hij doet niks zonder dat zijn mammie er van op de hoogte is.

#2 The perfect boyfriend
Voor de 100ste keer naar Mean Girls kijken, omdat jij zo gek bent op de film? No problem. Deze veel te lieve guy doet alles voor je.

#3 The cheater
Run away girl! Deze jongen is knap en een echte charmeur. Maar hij gebruikt zijn pluspunten voor all the wrong reasons. Hij datet namelijk niet alleen maar met jou, maar met nog tien andere meisjes.

#4 The hands off everything guy
Hij bedoelt het allemaal heel lief, maar wat is dit vermoeiend. Deze guy is heel erg jaloers, terwijl jij hem helemaal geen reden geeft om dit te zijn.

#5 The bff
Lover en best friend, het kan niet beter. Jullie hebben de grootste lol samen en zijn helemaal in love. We all want this!

#6 Romanticus
Een mega bos rode rozen, een awesome date night en een puppy! Niets is te gek voor deze  boy. Hij behandelt je als een prinses en you love it.

#7 Clingy boy
Deze jongen is zo clingy, dat het eng wordt. Als het aan hem ligt zien jullie elkaar elke minuut van de dag. No thank you.

Wat voor type is jouw boyfriend?

Lees ook: Deze complimentjes vinden jongens geweldig om te horen 

 

 

 

 

 

 

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer