Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Love

7 struggles als het nog niet officieel is tussen jullie

FC Girls, 26 juni 2018

Je bent al een tijdje aan het daten met een leuke jongen en ziet hem ook echt als een potentiele boyfriend, maar jullie hebben nog niet een echte relatie. Dat gaat samen met een paar grote struggles.


#1. Je weet niet hoe je hem moet voorstellen

Er valt een ongemakkelijke stilte wanneer je hem voorstelt aan mensen, want je weet echt niet hoe je hem moet noemen. “Ehm… dit is een goede vriend van mij.” 


#2. Insta-official?

Is het nu wel of niet het moment om een foto van jullie twee te delen op Instagram? 


#3. Je weet niet wat je tegen andere jongens moet zeggen

Andere jongens weten nog niet dat je bijna een relatie hebt, dus flirt iemand af en toe nog met je? Zeggen dat je al een vriend heb, kan ook niet echt, want het is nog niet officieel. Lastig! 


#4. En dan nog je ouders…

Moet je je ouders vertellen over hem? Als het nog niet official is, ben je misschien bang dat je hem voor niks aan hen voorstelt of dat het hem afschrikt. 


#5. Een cadeautje zoeken

Oh no, hij is jarig. Wat moet je hem geven? Iets wat overduidelijk voor koppels bestemd is, of juist voor een ‘goede vriend’? 


#6. Die ongemakkelijke vragen van mensen

Wanneer jullie samen op een feestje of andere gelegenheid aankomen en mensen vragen de hele tijd of jullie een relatie hebben. Awkward! 


#7. Je weet niet wat je met concurrentie moet

Een klasgenoot vertrouwt je toe dat ze een jongen ziet zitten en dat blijkt precies de persoon te zijn waar jij mee praat. Je kan moeilijk zeggen dat hij al bezet is, maar wat moet je dan wel doen? Ugh!Lees ook: love stories: grappige verhalen

Beeld: Unsplash


Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer