Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Love

7 signs dat je crush eigenlijk niet de moeite waard is

FC Girls, 13 november 2017

7 signs dat je crush eigenlijk niet de moeite waard is

Het is heerlijk gevoel wanneer je een crush op iemand hebt. Maar helaas kan dat ook het allerslechtste gevoel ooit zijn wanneer hij geen crush op jou heeft of zelfs al bezet is. In dat geval moet je bij jezelf nagaan of die jongen het wel waard is. Hier zijn zeven signs die erop wijzen dat dit niet het geval is!

girl

#1. Warm en koud

You're hot then you're cold, you're yes then you're no… Katy Perry had helemaal gelijk toen ze deze songtekst scheef. Het ene moment overspoelt hij je met aandacht en het andere moment is het alsof je niet bestaat. Ehm, wat? #Respectloos! Zo’n behandeling is heel slecht voor je zelfvertrouwen en je verdient zo veel beter!

#2. Girlfriend alert

Trust us: blijf heel ver uit de buurt van zulke situaties. Er wordt sowieso minstens één iemand gekwetst en meestal ben jij diegene. Kiest hij voor haar? Dan is hij trouw, maar niet van jou. En als hij dan toch voor jou kiest, is hij niet echt betrouwbaar. Want wie weet hoe snel hij dan weer naar de volgende chick rent!

#3. Gemeen tegen anderen

Je crush doet gemeen tegen anderen, maar nooit tegen jou. Dan zou je denken dat het een goed teken is en dat hij je dus écht leuk vindt, right? Wrong! Het is niet de bedoeling dat hij alleen aardig is tegen jou, maar hij moet aardig zijn tegen íedereen. Niemand wil samen zijn met een jongen die anderen een rotgevoel geeft, toch? 

#4. Hard to get

Elke keer wanneer je het lef hebt gevonden om een move te maken, speelt hij hard to get. Vaak is dat niet om nog meer aandacht te krijgen, maar gewoon omdat hij geen interesse heeft. En dat  laat hij dan op zo’n vage en stomme manier blijken, in plaats van gewoon eerlijk tegen jou te zijn.

#5. Kortzichtige mening

Heeft hij een nogal heftige mening over belangrijke onderwerpen in de wereld zoals oorlog, racisme en gendergelijkheid? Keurt hij racisme bijvoorbeeld helemaal goed en wil hij alle immigranten weghebben uit ‘zijn land’? Believe us als we zeggen dat je écht net met zo iemand samen wil zijn. Dat gaat alleen maar heftige discussies tussen jullie beide opleveren…

#6. Break-up

Zijn relatie met zijn vriendin is net stukgelopen, maar gelukkig sta jij gelijk voor hem klaar. Nou ja, gelukkig… Het is niet echt een goede basis om een relatie uit op te bouwen. Als hij zó snel al over zijn ex heen is, dan is hij waarschijnlijk gewoon nooit in love geweest. Misschien denkt hij ook wel zo over jou. Dan weet je gelijk dat hij niet de juiste is!

#7. Oppervlakkig

De enige reden waarom je een crush op hem hebt, is omdat hij superknap is. Weet je niet eens hoe hij als persoon is of vindt je zijn persoonlijkheid zelfs niet leuk? Waarom zou je dan ooit iets met hem willen beginnen? Tijd om een knappe jongen te zoeken die wél leuk is!

Sophia: “Op deze manieren stijl ik een sjaaltje”

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer