Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Love

7 geweldige dates voor in de lente

FC Girls, 21 maart 2018

7 geweldige dates voor in de lente

jnjin

Yess! Vandaag is de eerste dag van de lente. Ein-de-lijk gaan we richting lange dagen, een lange zomervakantie en mooi weer. Vind jij ook dat je in de lente en de zomer veel meer leuke dingen kan doen? Denk bijvoorbeeld maar aan lekker buiten chillen met je vriendinnen, fietsen door de hele stad én leuke dates! In de lente komen er al veel meer leuke gelegenheden aan om te gaan daten. Ben je benieuwd? Dit zijn de leukste lente-dates!

#1. Ga samen naar een festival

De lente betekent: mooi weer, langere dagen en leuke festivals! Wilde je eigenlijk wat eten met je date? Ga naar een foodfestival bij jou in de buurt! Zo kunnen jullie samen superveel verschillende hapjes ontdekken én gezellig praten.

#2. Een dagje pretpark

In het pretpark ben je actief bezig en zijn er waarschijnlijk genoeg dingen om over te praten. Hoe leuk is het om samen keihard te gillen in een achtbaan, daarna samen een suikerspin te eten en af en toe ergens te gaan zitten om bij te praten?

#3. Ga samen barbequen

Het is superleuk om tijdens een date samen te koken. Vraag aan één van jullie ouders of ze jullie willen helpen met barbequen. Zo leer je ook gelijk zijn ouders kennen!

#4. Plan een dagje naar een leuk museum

Jullie hoeven niet per sé van kunst te houden, maar een dagje naar een museum kan ontzettend leuk zijn. Na een dagje rondlopen en gezellig kletsen kunnen jullie bijkomen op een terassje in het zonnetje.

#5. Bestel pizza en zoek de leukste plek om te eten

Maak van een picknick, een thuisbezorgd picknick. Het is uiteindelijk toch veel makkelijker om iets te bestellen en uiteindelijk, op de meest random én romantische plek op te eten?

#6. Ga samen naar het zwembad

De lente kan dan wel al begonnen zijn, maar het is nog steeds heel koud. Een dagje stand zit er dan misshien minder snel in, maar hey: het zwembad kan wel. Lekker relaxt en gezellig!

#7. Ga samen sporten

Voor de sportieve girls onder ons: heb je een leuke en sportieve jongen gevonden? Ga samen een rondje harlopen, skaten of voetballen. Er is niks leukers dan samen doen waar je goed in bent en elkaar beter te leren kennen. Wij wachten nog even met deze date, jongens alleen zijn namelijk al vermoeiend genoeg.

Lees ook: 6x zo weet je of jullie meer dan vrienden zijn

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer