Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

7 dingen die jongens cute aan je vinden

FC Girls, 07 februari 2018

7 dingen die jongens cute aan je vinden

hi

We weten allemaal dat jongens houden van een lekker geurtje en een leuke outfit. Toch zijn er een heleboel andere dingen die jongens superleuk vinden aan meisjes. Sommige onbewuste dingen maken je een stuk leuker. Ben je benieuwd? Deze 7 dingen móet je weten! Niet alleen voor guys, ook voor jezelf.

#1. Een zelfverzekerde uitstraling

Yes girl. Jongens houden van meisjes die zelfverzekerheid uitstralen. Nu hebben we het natuurlijk niet over arrogantie en te veel zelfverzekerheid. Maar: een beetje is niet verkeerd. Jongens vinden dit veel leuker dan een onzeker meisje.

#2. Trots zijn op je awkward lach

Je weet vast wel waar we het over hebben als we praten over de éne lach. Ja, die lach die de hele school kan horen en waarvan iedereen weet dat jij het bent. Er is niks mis mee om die lach te laten horen, toch? Ben jij trots op je harde en lelijke lach? Nog een dingetje dat jongens ontzettend leuk vinden. Check!

#3. Grappig zijn

Boys vinden het super aantrekkelijk wanneer jij grappig bent. Let op: vertel nu niet eindeloos moppen of grapjes. Wees gewoon jezelf en vertel alleen de dingen die jijzelf ook grappig vindt. Áls je goede humor hebt, en dat heb je natuurlijk ook!

#4. Lief zijn voor iedereen om je heen

Of het nou lief is voor mensen of voor dieren, jongens vinden het aantrekkelijk als jij lief bent voor iedereen om je heen.

#5. Zijn T-shirt dragen

Yay! Niet alleen wij vinden het leuk om de kleding van je boyfriend te dragen. Híj vindt het ook heel leuk. Hij vindt je supercute en aantrekkelijk in een baggy shirt van hem. Say what?

#6. Enthousiast vertellen

Jongens vinden je aantrekkelijk wanneer jij enthousiast verhalen vertelt. Huh, waarom? Dit vinden ze heel schattig! Meer vertellen dus girls!

#7. Jezelf zijn

Last, but defenitily not least: wees jezelf. Jongens vinden je het allerleukst wanneer je jezelf bent.

 

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer