Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

7 dingen die je moet onthouden als je een crush hebt

FC Girls, 08 april 2018

7 dingen die je moet onthouden als je een crush hebt

as

We dromen er allemaal van dat we op een dag samen zullen zijn met onze crush. Helaas moeten we een beetje realistisch blijven. Omdat we weten dat dat niet altijd eenvoudig is, staan in dit lijstje zeven dingen die je moet onthouden als je een crush hebt.

1. Hij gaat écht niet met een groots gebaar zijn gevoelens voor je uiten 
Helaas gebeuren big romantic gestures alleen maar in films. In real life is de kans heel erg klein dat je crush op een podium springt en voor de hele school roept dat hij verliefd op je is. Het is natuurlijk mogelijk dat je crush ook verliefd is op jou, maar verwacht dan eerder een berichtje of een goed gesprek in plaats van een groots gebaar.

2. Hij/zij gaat zijn huidige vriend(in) niet dumpen 
Als je crush een vriend(in) heeft, hebben we slecht nieuws voor je. Waarschijnlijk zal hij/zij zijn/haar bae niet zo maar aan de kant zetten voor jou. Hoe hard het ook is, het is de werkelijkheid. Bedenk dat je crush waarschijnlijk heel gelukkig is in zijn/haar relatie. Focus je op iemand die wél single en bereikbaar is. Jij wil toch ook niet degene zijn die een relatie kapotmaakt?

3. Er is niet automatisch een vonk tussen jullie 
Als je je crush niet goed kent, ga je er vaak van uit dat er automatisch vonken zullen zijn tussen jullie. Jammer genoeg is dat niet altijd het geval. Waarschijnlijk heb je je crush in je hoofd al helemaal opgehemeld, waardoor hij vaak leuker lijkt dan hij is. Als jullie dan toch bij elkaar zijn, wees dan niet té teleurgesteld wanneer er geen echte klik is tussen jullie.

4. Waarschijnlijk hebben jullie niet zoveel gemeen als je hoopt 
Je kent je crush waarschijnlijk van school of van het stalken op sociale media (wij begrijpen het). En daaruit heb je natuurlijk helemaal opgemaakt dat jullie meant to be zijn. Maar als je hem dan in het echte leven ontmoet, moet je onthouden dat de kans er altijd in zit dat jullie helemaal niet zo veel op elkaar lijken als dat je eerst had gehoopt.

5. Hij snapt niet elke hint die je hem/haar geeft 
We weten dat het eng kan zijn om toe te geven aan je crush dat je gevoelens voor hem/haar hebt. Hints geven is gewoon veel makkelijker en veel minder confronterend. Besef wel dat niet alle hints aankomen. Wat voor jou super obvious is, hoeft voor je crush helemaal niet zo duidelijk te zijn. 

6. Hij is echt niet perfect 
In je hoofd is je crush sowieso je prins op het witte paard. Maar we moeten je teleurstellen. In het echte leven is hij dat niet, niemand is perfect. Iedereen heeft positieve en negatieve kanten. Het is natuurlijk normaal dat je focust op de positieve dingen, maar laat de negatieve dingen dan niet als een verrassing komen.

7. De kans dat jullie ooit trouwen is heel klein 
In je gedachten zijn de wedding bells al duizend keer afgegaan en heb je al tweeduizend keer ‘ja’ gezegd. Zeker als jullie nog nooit op een date zijn geweest, is de realiteit toch een beetje anders. Het is natuurlijk mogelijk dat jullie verliefd worden, een relatie krijgen en dan ook trouwen, maar helaas is die kans klein. Voor hetzelfde geld vindt je crush je wel helemaal niet leuk. Dat is toch iets waar je rekening mee moet houden.

Dit is was een enorme reality check, we know. Maar blij vooral lekker dromen girl. The sky is the limit!

Lees ook: 5 positieve dingen die je leert van een break-up

Beeld: Shutterstock

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer