Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

7 dingen die je doet als je verliefd bent

FC Girls, 19 maart 2018

7 dingen die je doet als je verliefd bent

fyuu

Verliefd zijn kan natuurlijk heerlijk zijn. Wanneer je op een roze wolk zit, is er soms niks anders waar je aan kan denken. Of het nu positief is of niet, soms heb je alleen maar oog voor je lover. Deze dingen doe je allemaal wanneer je verliefd bent.  

#1. Stalken, stalken en nog meer stalken

Soms vind je iemand zo leuk dat je alles van die persoon te weten wilt komen, right? Gelukkig hebben we tegenwoordig bijna allemaal sociale media en er is natuurlijk geen betere plek om overal achter te komen. Kijk wel uit dat je niet te veel stalkt. Voor je het weet vraag je naar de vakantie in Dubai van zijn moeder in 2007…

#2. Rondlopen met een constant smile

Wanneer je verliefd bent, ben je de gelukkigste persoon op aarde. We know it girls: soms kan je gewoon niet stoppen met lachen. Vragen je ouders en docenten al waarom je zo happy bent?

#3. Sociale media checken

Naast het stalken is het soms ook heerlijk om uren naar zijn leuke foto’s te kijken, toch? Je betrapt jezelf er soms op dat je blijft kijken naar zijn berichtjes en of hij al heeft geantwoord. Best beschamend dit… Oeps!

#4. De hele dag over hem praten

Jouw vriendinnen worden er wel een beetje gek van. Je kan namelijk niet stoppen met over hem praten. Wat er allemaal zo leuk is om te vertellen over hem? Gewoon alles!

#5. Je kleedt je extra leuk

Hiervoor kon je al uren voor je kast staan, maar nu… Het wordt misschien een beetje heftig zo, maar je wilt er gewoon leuk uitzien voor hem.

#6. Je vergeet iedereen om je heen

Als je verliefd bent geweest, weet je het vast wel waar we het over hebben. Je richt je namelijk snel alleen maar op je crush wanneer je verliefd bent. Blijf wel een beetje op je vriendinnen letten! Zij willen je natuurlijk niet missen.

#7. Je begint een beetje jaloers te worden

Hiervoor dacht je dat je niet zo een jaloers typetje was. Nu is dat wel anders. Wie is dat meisje uit zijn klas waar hij mee praatte? Een beetje jaloers zijn is niet zo erg, probeer alleen niet te overdrijven.

Lees ook: 5 tips voor een lange afstandsrelatie

Beeld: Pexels

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer