Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

6x zo weet je dat jullie meer zijn dan alleen vrienden

FC Girls, 15 maart 2018

6x zo weet je dat jullie meer zijn dan alleen vrienden

aaa

Het ene moment gaan jullie helemaal stuk om de laatste aflevering van New Girl en het volgende moment vraag jij je af hoe het is om met hem te zoenen. De lijn tussen vriendschap en liefde kan soms heel erg dun zijn en vaak heb je het niet eens door. Als je deze zes dingen herkent, heb jij misschien wel een mega crush op je best friend of heeft je beste vriend een secret crush op jou.

#1 Daydreamer
Jij zit constant in dromenland. Je kan alleen maar denken aan hoe leuk je het hebt met je beste vriend. En stiekem vraag je je af hoe het zou zijn als jullie een stelletje zouden zijn.

#2 Hands of girls
Je wil het eigenlijk niet toegeven, maar je bent vet jaloers als het gaat om andere meisjes in de buurt van je bff. Je houdt hem het liefst helemaal voor jezelf.

#3 Lost in his eyes
Je kijkt op een heel andere manier naar je beste vriend. Sparks are flying wanneer jij naar hem kijkt. 

#4 We want more
Het is nooit genoeg. Jij wil zo veel mogelijk tijd met hem doorbrengen. Het maakt niet uit wat, als je maar bij hem in de buurt bent.

#5 All day, all night
Je hebt het constant over je hem. Of het nou tegen je ouders is of tegen andere vrienden of vriendinnen. Hij is altijd het gespreksonderwerp.

#6 Everything
Alles is anders. Jullie vriendschap is helemaal niet meer hetzelfde als voorheen. Jullie hebben het onwijs leuk en hij is nu nog belangrijker voor je geworden.

Als deze zes dingen jou heel bekend voorkomen is het misschien tijd voor een gesprek met je bff. Talk that talk girl! 

Lees ook:  8 signs dat jullie besties for ever zijn 

Beeld: Imaxtree 

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer