Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

6x grappige liefdesfeitjes

FC Girls, 14 juni 2018

6x grappige liefdesfeitjes

hart

Liefde, we weten allemaal wat het is en hoe het voelt. Je houdt van je ouders, broertjes, zusjes of misschien wel je boyfriend. Het is een gevoel dat niet valt te beschrijven. Het kan soms pijnlijk zijn, maar ook geweldig! Wist jij bijvoorbeeld dat de hand vasthouden van je geliefde je minder gestrest maakt? Bekijk hieronder zes grappige liefdesfeitjes.

#1. Vier minuten

Wow! Wist je dat je na vier minuten weet of je iemand ziet zitten of niet? Tijdens deze korte tijd let je op de lichaamstaal, de toon waarop iemand praat en de manier hoe diegene zich presenteert.

#2. Échte liefde

True love bestaat bij mensen, maar ook bij dieren! Wolven en zwanen blijven bijvoorbeeld hun hele leven samen met hun allereerste partner. Hoe cute?

#3. Vlinders                         

We kennen vast allemaal het gevoel van ‘vlinders’ in onze buik. Dit wordt veroorzaakt door adrenaline dat door je lichaam heengaat. Dit is een hormoon dat ontstaat door zenuwen. Misschien wel omdat je de hotste boy van de school tegenkomt.

#4. Marry me

Mensen worden gemiddeld zeven keer verliefd in hun leven voordat ze de ware vinden om mee te trouwen! Even wachten dus girls…

#5. Bang voor de liefde

Wist je dat er mensen zijn die bang zijn om verliefd te worden? Ze vinden het eng om afgewezen of gekwetst te worden. Dit wordt philophobia genoemd!

#6. Eerste date

Er zijn dagelijks ongeveer drie miljoenen mensen aan het daten! Heb jij al een love?

Lees ook: Dit kledingstuk is superslecht voor je rug

Beeld: Unsplash

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer