Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Beauty

6x geweldige tips voor langere wimpers

FC Girls, 20 februari 2018

6x geweldige tips voor langere wimpers

dfvszvs

Soms zien we girls met de perfecte wimpers en brows. Dat wil jij ook. No worries: wij weten precies hoe je aan die mooie en lange wimpers komt! Deze 6 tips gaan je helpen.

#1. Een wimperkruller

Een wimperkruller is something to live for. Met deze handige tool kun je je wimpers makkelijk omhoog krullen zodat jouw bambi-ogen tevoorschijn komen. Tip: verwarm je wimperkruller een héél klein beetje zodat je wimpers langer in de krul blijven!

#2. Waterproof mascara

Maakt je mascara jouw wimpers lang en sierlijk maar worden ze na een halve dag weer warrig en kort? Gebruik eens een waterproof mascara. De waterproof mascara heeft een ‘sterkere’ laag zodat hierdoor je mascara goed blijft zitten. Let wel op dat je het er goed afhaalt.

#3. Gebruik een wimperserum

Tegenwoordig heb je verschillende crèmes en serums om je wimpers te laten groeien. Ze zijn vaak wel erg prijzig. Budgetproof serum? Meng wat castorolie(wonderolie, scoor je bij de Tuinen) met olijfolie en breng het iedere avond aan op je wimpers. :)

#4. Gebruik een ‘verlengende’ mascara

Je kent vast wel de mascara’s voor langere wimpers. Je hebt ze van allerlei verschillende merken, maar ze maken allemaal je wimpers een stukje langer!

#5. Een wimperprimer

Veel beautymerken verkopen naast mascara ook een primer die je aanbrengt vóór je mascara opdoet. Deze primers beschermen je wimpers en maken ze ook net wat langer. Wil je graag gaan voor een bambi-ooglook met volle en dikke wimpers? Dan is een primer perfect voor jou!

#6. Borstel je wimpers

Heb jij na een paar laagjes mascara ontzettend spinnenpoten? Pak een wimperborsteltje en borstel je wimpers voorzichtig door. Heb je geen wimperborstel? Een oude tandenborstel helpt ook vaak!

Technic Monster Lash Mascara BlackTechnic MascaraBoozyshop
€ 2,49
Pixi Lower Lash Mascara - Black DetailPixi MascaraThe Make Up Spot
€ 14,00
Technic Natural Lashes MascaraTechnic MascaraBoozyshop
€ 2,49

W7 Very Vegan MascaraW7 MascaraBoozyshop
€ 5,95
Barry M Feature Length MascaraBarry M. MascaraThe Make Up Spot
€ 6,95
Maybelline Lash Sensational Mascara WaterproofMaybelline The Make Up Spot
€ 15,49

Lees ook: MUST TRY: Iedereen houdt van de jelly-masks

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Welke stijl past bij jou? Doe de stijltest en maak kans op €2250,- shoptegoed!

Lees meer