Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Life

6x dit herken je als je een beetje lui bent

FC Girls, 22 april 2018

6x dit herken je als je een beetje lui bent

jk/lm

Het liefst lig jij de hele dag in bed naar je favoriete serie te kijken. Eigenlijk ben je liever lui dan moe en dat vind jij helemaal niet zo erg. Waarom zou je meer moeite voor iets doen als je dat helemaal niet hoeft te doen? Je kan ook echt wel hard werken hoor, maar soms is er niks lekkerder dan een beetj lui zijn. Deze dingen moeten je dan ook zeker bekend voor komen.

#1. Vrije dag = Pyjamadag!

Een dagje vrij vind jij helemaal niet erg. Het liefst blijf jij dan de hele dag in je pyjama en kijk je urenlang Riverdale. Er is toch ook niks beter dan dit soort dagjes, heerlijk!

#2. Sporten is niet echt jouw ding

Je hebt je ongeveer een half jaar geleden ingeschreven voor de sportschool en je bent inmiddels vier keer gegaan. Lekker bezig! Maarja, jij kan er toch niks aan doen dat je steeds geen tijd hebt. Er zijn veel belangrijkere dingen te doen, zoals series kijken of zo…

#3. Je zet zes wekkers

Vroeg opstaan is voor jou niet zo makkelijk. Dat is niet omdat je weinig hebt geslapen (want je slaapt genoeg, trust us), maar meer omdat het meestal een uur duurt tot je uit je bed komt. Tja, je bed ligt gewoon zo lekker.

#4. Make-uploos de dag door

Make-uploos de dag doorgaan is voor jou geen probleem. Iedereen is het toch wel gewend om je zo te zien. Want ja, waarom zou je eerder opstaan om dan iets aan je gezicht te doen? Jij blijft liever gewoon wat langer liggen.

#5. Droogshampoo is je best friend

Je haar wassen kan soms ook zo ontzettend veel moeite kosten, dat weet je zelf maar goed genoeg. Ook hiervoor geldt: je kan beter wat langer in je bed blijven liggen dan eerder opstaan om je haar te wassen. Daarom is droogshampoo je best friend. Je moet er natuurlijk wel nog een beetje normaal uitzien.

#6. Jouw kamer is altijd ontploft

In de hoek van je kamer staan een enorme stoel, die alleen nog maar enormer lijkt door de stapel kleding. Jouw bed is nooit opgemaakt en je moeder zeurt elke dag dat je er iets aan moet doen. Opruimen is niet echt jouw ding, kost veel te veel moeite…

Lees ook: 5x zo maak je vrienden op school

Beeld: Pexels

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Welke stijl past bij jou? Doe de stijltest en maak kans op €2250,- shoptegoed!

Lees meer