Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Life

6x de beste tips als je hooikoorts hebt

FC Girls, 26 april 2018

6x de beste tips als je hooikoorts hebt

AAAA

Spring is nature’s way of saying, let’s party! En natuurlijk zijn we allemaal helemaal gek op alle mooie bloemen. Maar er is ook een mega minpunt aan de lente: hooikoorts! Jeukende ogen, niezen en snotteren, no thank you. Wij hebben voor je uitgezocht wat kan helpen tegen hooikoorts. You’re welcome.

#1. Sunnies
Dit is misschien wel de makkelijkste tip. Draag zoveel mogelijk een zonnebril wanneer je de deur uit gaat. De bril beschermt je ogen tegen de pollen en is ook nog superstylish. Win win!

#2. Clean, clean, clean
Pollen komen jammer genoeg niet alleen buiten voor, maar komen ook naar binnen. Zorg er daarom voor dat je je kamer goed schoonhoudt als je last hebt van hooikoorts. Scheelt weer die grote voorjaarsschoonmaak.

#3. Hands off!
Probeer zoveel mogelijk van je ogen af te blijven. Als je in je ogen wrijft komen er namelijk alleen nog maar meer pollen in je ogen terecht, omdat er ook pollen op je handen zitten. Gebruik als je last hebt van je ogen een nat washandje of koop oogdruppels speciaal voor geïrriteerde ogen.

 #4. Ready or not, here I come
Let op dat je op tijd begint met het slikken van medicijnen. Vaak begin je pas als je veel last hebt en dan ben je eigenlijk al te laat. Als je op tijd begint, kun je minder last hebben van je hooikoorts klachten.

#5. Tea time
Kamille thee moet jou bff worden tijdens de lente, want deze thee zou helpen tegen hooikoorts. Kamille is een antioxidant en helpt tegen de ontsteking in je luchtwegen. Een musthave dus!

#6. Grease it up
Het klinkt misschien een beetje gek, maar dit kan echt helpen. Smeer rond je neusgaten een klein beetje vaseline. De pollen blijven op de vaseline plakken waardoor er minder in je neus terecht komen.

Enjoy the sun 

SUNGLASSES CAT EYESClubmasterCatwalk Junkie
€ 14,95
Collectif Dita Cats Eye Zonnebril Wit GoudCollectif zonnebrilSuccubus
€ 17,95
Sunglasses Cord - Eye - Gold/SilverMy Jewellery zonnebrilMy Jewellery
€ 15,95
Selected Femme One size - ZonnebrilzonnebrilOTTO
€ 24,99
SUNGLASSES HEART EYESGekleurd frame brilCatwalk Junkie
€ 14,95
Bright & Beautiful Grace 70's Zonnebril ZwartzonnebrilSuccubus
€ 19,95

Lees ook: Zó maak jij jouw benen lenteproof in 5 stappen 

 

 

 

 

 

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer