Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Love

6x de beste datingtips voor shy girls

FC Girls, 31 maart 2018

6x de beste datingtips voor shy girls

aaa

Het lijkt allemaal onwijs makkelijk. Maar daten is echt niet zo easy en al helemaal niet als je vet verlegen bent. Want hoe flirt je in hemelsnaam met je crush? En hoe laat je hem überhaupt weten dat je bestaat? Als een jongen je eenmaal leert kennen, ziet hij meteen hoe leuk je bent, maar dan moet je hem natuurlijk wel eerst de kans geven om met je te praten. Met deze zes tips op zak trek jij so-wie-so zijn aandacht!

#1 Don’t play games
Maak het voor jezelf niet te moeilijk. Al die vage ongeschreven regels over daten zijn alleen maar ingewikkeld. Zeg gewoon tegen die guy dat je hem wel ziet zitten. Als jij eerlijk bent geeft hij jou vast ook een eerlijk antwoord.

#2 Wing girl
Wat zou je toch moeten zonder je bestie! Zij kan je namelijk vast wel helpen als jij het een beetje eng vindt om op je crush af te stappen. Oefen eerst een paar keer met je bff, dan voel je je vast iets zelfverzekerder.

#3 Step it up
Als tip nummer een en twee voor jou al iets te heftig zijn, is dit misschien een goede oplossing. Stuur je crush een berichtje op WhatsApp. Als jullie elkaar online wat beter leren kennen, is een keer kletsen in real life veel minder eng.

#4 Every question has an answer
Vind jij het superirritant om het over jezelf te hebben? No problemo! Het is niet zo gek dat je een beetje verlegen wordt als de spotlights op jou gericht staan. Stel daarom gewoon wat vragen aan die leuke jongen, dan komt er vanzelf een leuk gesprek op gang.

#5 You’ve got the moves like jagger
Als jij niet zo een held bent als het gaat om kletsen, kan je het ook helemaal anders aanpakken. Laat met je lichaamstaal gewoon zien dat je iemand wel ziet zitten. Lach wat vaker naar hem en maak oogcontact. Zo kan je al een beetje duidelijk maken dan je hem wel leuk vindt.

#6 You do you boo
De laatste tip is misschien wel de belangrijkste tip van allemaal. Het is vet simpel. Wees gewoon jezelf! Hoe drukker jij je maakt over of je haar wel goed zit en of je niet gek lacht, hoe stressvoller de situatie wordt. Jij bent helemaal leuk zoals je bent. Daar komt die jongen ook echt wel achter.

Als je deze zes tips onthoudt en een beetje lef toont komt het helemaal goed met jou en je crush. You can do this girl!

Lees ook: 7 geweldige dates voor in de lente

Beeld: Imaxtree

 

 

 

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer