Love

6 typische Instagram afknappers van bad boys

FC Girls, 16 april 2018

6 typische Instagram afknappers van bad boys

dhyd

Erachter komen of hij een bad boy is, is best wel een opgave. Jij hebt hem natuurlijk al uren zitten stalken maar het liefst wil je er niks van geloven. Well girl, je kan het zelfs aan zijn Instagram zien. Ben je benieuwd naar hoe wij zien dat hij een bad boy is? Dit zijn 6 Instagram afknappers die het je allemaal duidelijk maken.  

#1. Hij bekijkt je story maar appt niet terug

Natuurlijk, nummer 1 in de bad boy lijst: hij appt je niet terug. Hij heeft het blijkbaar te druk met andermans Stories te bekijken, daarom heeft hij geen tijd om jou een appje terug te sturen. We get it, je kijkt liever naar ons dan dat je met ons praat.

#2. Hij post alleen maar selfies

Heb je hem ooit weleens zien lachen op een foto? Wij niet hoor. Het lijkt wel alsof alle badboys alleen maar een foto plaatsen waar zij hun poker-bad-boy-face opzetten. Uhm, we snappen het, je vindt jezelf superknap.

#3. Hij reageert onder 100 meisjes hun foto

Jup, ons bad boy alarm gaat af. Reageert hij onder allemaal meisjes hun foto’s? Dan is meneer een echte Instagram bad boy. Sorry, maar nu is zijn reactie niet meer zo speciaal. Daar heb je hem weer met zijn hartjesoogjes-smiley.

#4. Hij gebruikt hashtags

Zoveel mogelijk hashtags gebruiken onder je foto is wel een beetje verleden tijd. Hij wil duidelijk meer aandacht als hij minimaal tien verschillende hashtags gebruikt. Alsof dat helpt, met zijn typische bad boy selfies, die allemaal hetzelfde zijn trouwens.

#5. Hij liket alle foto’s van Instamodellen

Er is niks mis met een jongen die kijkt naar foto’s van Instagrammodellen. Maar er zijn genoeg modellen die op hun foto’s voornamelijk bil laten zien. Dan weten we zeker dat hij niet de foto liket omdat de zon toen zo mooi scheen.

#6. Hij zet diepzinnige quotes in zijn story

Jeetje, we weten nu wel dat je een enorm gevoelige jongen bent en dat je dat maar al te graag wilt laten zien. Zou hij eigenlijk enig idee hebben wat de betekenis is van de quotes? Wij hopen van wel voor hem.

Hoe vaak kom jij Instagram bad boys tegen?

Lees ook: Zo deal je met een jaloers vriendje

Beeld: Pexels

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer