Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Beauty

6 tips om met glanzend haar het nieuwe jaar in te gaan

FC Girls, 28 december 2017

6 tips om met glanzend haar het nieuwe jaar in te gaan

Happy new hair

Advertentie. Ons goede voornemen voor het nieuwe jaar? Van elke dag een happy hair day maken! En hoe kan dat beter dan met geweldig glanzende lokken? Helaas weten we allemaal dat het best lastig kan zijn om droog en beschadigd haar weer shiny te krijgen. But don’t worry: met de volgende verzorgingstips ga je glanzend het nieuwe jaar in, elke dag opnieuw!

#1. Zorg voor een goede basis.

Een goede basis bestaat uit shampoo en conditioner. Voor girls die dromen van glanzend haar, zijn de Super Shine Shampoo en Conditioner van Andrélon een match made in heaven. Maar heb je beschadigd haar en wil je hier zo snel mogelijk van af? Dan zijn de Take Care Shampoo en Conditioner the perfect choice. Tip: de volgende tricks om je haar te wassen, zorgen ook voor een goede en verzorgende basis!

#2. Ga voor een shine-boost met een haarmasker.

Voor een extra portie shine heeft Andrélon het Glans & Care 1-minuut masker. Het masker, dat zonnebloemolie en parel-extract bevat, brengt de natuurlijke glans in het haar naar boven en maakt je haar superzacht. Gebruik het masker één keer per week tijdens een wasbeurt om je haar extra veel glans te geven. Yes please! 

#3. Naspoelen met koud water.

Ehm, wat? Misschien niet zo lekker tijdens de koude wintermaanden, maar het resultaat is het zeker waard! Wanneer je je haar wast met warm water, openen de haarschubben zich zodat de shampoo opgenomen kan worden. Spoel je je haar vervolgens na met koud water, dan sluiten de haarschubben weer. Hellooo shiny hair!

#4. Was je haar niet te vaak.

Je haar maakt namelijk natuurlijke oliën aan die ervoor zorgen dat je haar glanzend blijft. Maar wanneer je je haar meer dan twee keer per week wast, spoel je alle oliën ook uit je haar en gaat het er dof uitzien. Oeps!

#5. Gebruik stylingproducten voor extra glans.

Met stylingproducten kun je je hairdo nóg meer glans geven. Neem bijvoorbeeld de Super Shine Oil Spray uit de Pink Collection. De spray geeft je haar direct meer glans zonder het vet te maken én het beschermt je kwetsbare lokken ook nog eens tegen de hitte van styling tools. Win-win!

#6. Vraag vaker een hoofdmassage van je boyfriend.

Een hoofdmassage is niet alleen superlekker, maar het stimuleert ook de doorbloeding van je hoofdhuid. En een goede doorbloeding betekent meer glans in je haar. Woohoo!

Happy New Hair!

Andrélon Pink Super Shine ShampooAndrelon Kruidvat
€ 3,99
Andrélon Pink Super Shine ConditionerAndrelon ConditionerKruidvat
€ 3,99
Andrélon Pink Collection Make It Shine HaarcrèmeAndrelon styling Kruidvat
€ 6,05
Andrélon Care & Repair HaarmaskerAndrelon HaarmaskerKruidvat
€ 4,59

Dit zijn vijf geniale tricks voor tijdens het wassen van je haar!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer