Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Love

6 tips om je zenuwen in bedwang te houden voor de eerste date

FC Girls, 14 januari 2018

6 tips om je zenuwen in bedwang te houden voor de eerste date

date

Dates zijn ontzettend leuk, maar ook zenuwslopend. Dit is namelijk hét moment om je crush te versieren en hij mag echt niet zien dat je superzenuwachtig bent. Maar geen zorgen, met de volgende tips kun je je zenuwen beter in bedwang houden voor de eerste date!

#1. Spreek af op een bekende plek

Wanneer jullie afspreken op een plek die jij kent, zullen je zenuwen al minder heftig zijn. Je kent de omgeving ten slotte en je voelt je er veiliger dan wanneer je op een plek afspreekt waar je nog nooit eerder bent geweest. Dat kan altijd nog bij date nummer twee ;)

#2. Neem de tijd

Ben je vlak voor de date nog aan het stressen welke jurk je aan moet doen? Stop right there! Neem rustig de tijd en begin een paar uur van tevoren al met wat kleine voorbereidingen. Trust us, dat scheelt een heleboel stressmomentjes.

#3. Treat yourself

Laat je nagels eens een keer lakken in een salon en vergeet ook niet om je allermooiste outfit aan te trekken naar je date. Dit geeft je veel zelfvertrouwen en guys vallen op girls die er pretty en zelfverzekerd uitzien!

#4. Heb geen te hoge verwachtingen

Grote kans dat hij niet als een Prince Charming met een bos rode rozen op een wit paard aan komt galopperen. Wie weet is hij wel helemaal niet zo aardig en voelen jullie totaal geen klik. So what? Leef in het nu en heb geen te hoge verwachtingen. Dat scheelt stress én voorkomt teleurstellingen.

#5. Neem een rustgevend bad

Gun jezelf de avond of de ochtend voor je date wat tijd om in bad te gaan. Dat werkt lekker ontspannend en zo kun je je gedachten even op nul zetten. Tip: doe wat kalmerende olie in het water, zodat je heerlijk rustig op weg kunt naar je date!

#6. Plan een korte date

Je eerste date hoeft niet altijd ’s avonds in een restaurant plaats te vinden. Dat duurt alleen maar lang en zorgt voor meer zenuwen. Plan in plaats daarvan een korte date bij een gezellige café en drink samen een drankje of twee. Zo hoef je niet te zenuwachtig te zijn en kun je snel weer weg als blijkt dat jullie elkaar toch niet zo leuk vinden.

Deze mistakes maken girls die te snel verliefd worden!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer