Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

6 tekens dat je moeder je best friend is

FC Girls, 18 april 2018

6 tekens dat je moeder je best friend is

efes

Een band tussen moeder en dochter kan ontzettend sterk zijn. Natuurlijk hebben we ook allemaal weleens ruzie met onze moeder maar aan het einde van de dag is ze toch de allerbeste vrouw die er bestaat, toch? Jij en je moeder zijn samen onverwoestbaar en delen alles met elkaar. Eigenlijk zijn jullie gewoon beste vriendinnen, en dit is waarom!

#1. Jullie kennen elkaar door en door

Er is niemand die jou beter kent dan je eigen moeder. Je moeder weet al je geheimen, liefdes en gevoelens. Daarnaast weet ze precies hoe jij in elkaar zit en heeft ze ook meteen door als er iets met jou aan de hand is. Heerlijk! Nu hoef je er tenminste niet zelf over te beginnen.

#2. Jullie zijn er altijd voor elkaar

Als de één niet lekker in haar vel zit, zorgt de ander voor haar. Zo werkt het met een goede moeder-dochter band. Het is voornamelijk zo dat je moeder veel voor je doet maar jij doet ook je best. Daarnaast is je moeder er ook altijd voor je met goed advies. Jullie kunnen uren praten en ze begrijpt jou als geen ander.

#3. Ze bewaart al je geheimen

Er is niemand die beter je geheimen kan bewaren dan je eigen moeder. Allereerst: ze heeft toch niemand om het te vertellen, we mean, haar vriendinnen vinden het niet zo interessant. Daarnaast zou ze het nooit doen omdat ze heel veel van je houdt en nooit slecht over je zou praten.

#4. Ze heeft ze beste adviezen ever

Als er iemand is die altijd het beste advies ooit heeft, is het je moeder wel. Je moeder komt altijd met de beste tips en blijft nog steeds goed aan jou denken.

#5. Ze kan het beste roddelen met je

Doordat je moeder elke dag luistert naar jouw roddelverhalen, kan ze nu als de beste mee roddelen. Je moeder weet inmiddels precies welke leraar leuk is en welke klasgenoot supervervelend is. Love it!

#6. Beste shoppingpartner

Jouw moeder is de beste shoppingpartner, dat weet je zelf ook maar al te goed. Dit is niet alleen omdat zij altijd alles betaalt, maar ook omdat ze jouw style als geen ander kent. Daarom vraag jij minstent drie keer in de week wanneer jullie weer eens naar de stad gaan.

Lees ook: 10 typische berichtjes van een badboy

Beeld: Pexels

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer