Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

6 signs dat er geen tweede date meer komt

FC Girls, 05 januari 2018

6 signs dat er geen tweede date meer komt

girl

Niet alle dates verlopen perfect en het is dan ook niet zo gek dat er vaak niet eens een tweede date komt. Wanneer je de volgende signs oppikt tijdens of na jullie first date, weet je al genoeg: jullie spreken niet meer opnieuw af…

#1. Hij laat jou alles betalen

Natuurlijk ben jij de beroerdste niet en betaal je braaf alle drankjes die jullie samen hebben gedronken. Maar hij had een betere indruk achter gelaten als hij op zijn minst had aangeboden om te betalen. Afknapper…

#2. Hij stuurt geen berichtje na jullie date

Als jullie date succesvol was, dan wil hij dat jou graag laten weten. Maar ontvang je na jullie eerste afspraakje geen “Ik vond het heel gezellig samen” of “Het was echt leuk, wanneer spreken we nog een keer af?” appje? Dan kun je het waarschijnlijk wel vergeten. Bummer!

#3. Jullie snappen elkaars humor niet

Je wil het gesprek wat minder stroef maken en maakt een leuk grapje, maar in plaats van dat hij lacht voelt hij zich ineens beledigt. Huh? Zei ik soms iets verkeerds? Als jullie elkaars humor niet begrijpen, dan is een tweede date geen optie. Op die manier ontstaan er alleen maar ruzies and we don’t want that!

#4. Er is gewoon geen klik

Jullie zitten ongemakkelijk tegenover elkaar zonder iets te zeggen en je het liefst ren je zo snel mogelijk weg. Maar ja, dat kun je natuurlijk niet maken he?

#5. Zijn telefoon is interessanter…

Zit hij tijdens jullie date alleen maar op zijn telefoon? Ehm, misschien moet hij daar dan maar een relatie mee beginnen in plaats van met jou.

#6. Hij is niet op zoek naar iets serieus

Terwijl jij op zoek bent naar de ware, zegt hij doodleuk dat hij niet op zoek is naar een serieuze relatie… Waarom hebben we dan nu deze date? Goodbye!

Wow: je bestie verbetert je geheugen!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer