Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Fashion

6 shoppingtips voor short girls

FC Girls, 31 januari 2018

6 shoppingtips voor short girls

shop

Klein maar fijn, wordt er vaak gezegd. Nou wij weten wel beter. Klein zijn is soms helemaal niet zo fijn, denk maar eens aan het shoppen als je klein bent. Denk maar eens aan bijvoorbeel het passen van een broek: altijd te lang!

Daarom hebben wij 6 shoppingtips op een rijtje gezet voor short girls.

#1. Draag geen hakken als je gaat shoppen

We get it: hakken zijn super belangrijk voor je als je klein bent. Maar je draagt ze niet altijd, right? Denk er daarom aan dat wanneer je kleding gaat passen, je niet altijd hakken ermee gaat dragen. Zo voorkom je een aankoop, die je toch niet gaat dragen, omdat het veel te lang of te kort is.

#2. Neem je (lange) vriend/vriendin mee

De allerbeste hulp die je kan krijgen is natuurlijk je vriend of vriendin. Is het even te druk in de winkel of kom je nergens bij? Vraag het gewoon even aan hem/haar!

#3. Pas items die je langer laten lijken

We worden allemaal chagrijnig als we de hele dag aan het passen zijn en uiteindelijk helemaal niks staat. We kennen het allemaal. Ben jij op zoek naar kleding de je wat langer laat lijken? Kies dan bijvoorbeeld voor een high waisted broek en iets met verticale strepen. Deze laten je wat langer lijken. Alles voor de look!

#4. Dare to ask

Het kan erg awkward zijn om een medewerker van een winkel aan te spreken, maar soms is het écht nodig. Durf een medewerker aan te spreken en vraag gewoon rustig of zij iets voor je wilt pakken. Een werknemer is dit echt wel gewend.

#5. De stok is your best friend

Je weet vast wel wat we bedoelen met de grote lange stok met een haak. Die grote stok is perfect gemaakt om kleding te pakken die drie meter boven je hangt. Het is even richten, maar zo kun je er wel bij!

#6. Broeken met lengtematen

Last, but definitely not least: broeken met lengtematen. Sommige winkels hebben een groot assortiment broeken. Bij deze winkels kun je dus kiezen voor een breedtemaat en een lengtemaat. Perfect als de normale broeken die je past altijd te lang zijn.

Odette:"Zo draag ik de pyjamatrend"

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer