Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Fashion

6 shop mistakes die we allemaal kennen

FC Girls, 20 februari 2018

6 shop mistakes die we allemaal kennen

rfefrse

Shoppen is natuurlijk een all time fave. Maar soms krijg je je winkelmandje veel moeilijker vol dan je eigenlijk dacht. We maken allemaal weleens een inschattingsfoutje tijdens het shoppen, maar sommige fouten kunnen heel verontrustend zijn. Ben je benieuwd waar we het over hebben? Deze shop mistakes komen jou zeker bekend voor.

#1. Niet passen in de winkel

Dit hebben we allemaal weleens gehad. Soms zijn we er gewoon van overtuigd dat een maatje S wel past. Nou niet dus: je komt thuis met het leukste rokje ooit, en het is véél te klein… Shit, had ik het nu maar gepast.

#2. De bikinitop en het bikinibroekje

Jep, dit is een struggle die we allemaal wel al tien keer hebben gehad. Bikini’s worden vaak verkocht in setjes, maar er zijn weinig vrouwen die boven en onder dezelfde maat hebben. Toch moet je 'm hebben, dus koopt de set op de gok. Om vervolgens thuis te komen met een veel te klein broekje en een veel te groot topje…

#3. Schoenen uit het sale assortiment

Vaak worden schoenen in een aparte ‘bak’ of afdeling gezet zodra de sale begint. Eenmaal de mooiste schoenen uitgekozen voor een koopje, kom je er thuis achter dat je een maat 37 links en een maat 39 rechts hebt. Noo, supergrote fail…

#4. Het topje met de vlek

Je hebt een megaleuk topje gepast, maar je zou eigenlijk een maatje kleiner moeten hebben. Wanneer je snel een ander maatje hebt gepakt, afgerekend hebt en thuis bent, kom je erachter dat er een huge foundationvlek op zit. Had je nou toch maar even gecheckt.

#5. De verkeerde schoenen dragen

De grootste mistake tijdens het shoppen: de verkeerde schoenen dragen. Shoppen is basically een sport, dus je hebt goede schoenen nodig om de dag te overleven. Het eerste uur gaat het nog wel op je boots met hak, maar na een paar uurtjes kan je geen stap meer zetten. Auch!

#6. Zoeken, zoeken en nog meer zoeken

Je bent vastberaden om die ene leuke winkel of dat ene vette item te vinden in de stad. Gevalletje tunnelvisie... Ondertussen mis je de andere leuke shops en gaan items aan je neus voorbij. Keep your eyes open!

Lees ook: Odette: Zo draag je gekleurde strepen

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer