Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

6 manieren om je ex spijt te laten krijgen

FC Girls, 30 april 2018

6 manieren om je ex spijt te laten krijgen

rgrs

Als hij denkt dat hij zonder je kan, heeft hij het goed mis. Natuurlijk heeft hij geen idee hoe het is om jou te missen, dat weet jij zelf ook wel. Well, girl show hem eens hoe leuk je bent en hoeveel spijt hij eigenlijk wel niet zou moeten hebben. Hierdoor zal hij zich realiseren dat het een grote fout was bij je weg te gaan.

#1. Blijf aardig

Dingen gaan zoals ze gaan. Het is belangrijk om gewoon lekker bij jezelf te blijven na een break-up. Boos en verdrtietig ben je al geweest, geef het daarom gewoon een plekje en blijf lekker aardig doen tegen je ex. Een beetje overdreven aardig mag ook wel, laat hem zien dat je happy bent.

#2. Succes is de beste wraak

Doe alles wat je nooit met hem hebt gedaan. Doe bijvoorbeeld extra je best op school, probeer extra te sporten en maak nieuwe vrienden. Win at life!

#3. Zorg ervoor dat hij verleden tijd is

Ga lekker verder met je leven alsof er niks is gebeurd. Verwijder je foto’s met hem van je Instagram, ontvolg hem en plaats nieuwe bombing selfies. Je ex is verleden tijd en jij bent weer single!

#4. Doe extreem sociaal

Doe veel leuke dingen met je vriendinnen, ga naar leuke feestjes en deel dit lekker allemaal op je Instagram en Snapchat. Je hoeft natuurlijk niet alles te posten maar laat wel lekker zien dat je het superleuk hebt en hem totaal niet mist.

#5. Shop till you drop

Geef jezelf een totaal nieuwe look! Je gaat er niet alleen beter uitzien door een nieuwe outfit, maar je gaat je ook beter voelen. You go girl!

#6. Blijf jezelf

Uiteindelijk moet je natuurlijk doen waar jij je het beste bij voelt. Heb je zin om de hele avond sad movies te kijken met een pot Ben & Jerry’s? Lekker doen! Uiteindelijk kunnen we onze ex allemaal wel missen, maar dat hoeft hij niet te weten, toch?

Lees ook: Dit gebeurt er op vakantie met je vriendje

Beeld: Pexels

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer