Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

6 kleine dicussies die ieder stel heeft

FC Girls, 03 april 2018

6 kleine dicussies die ieder stel heeft

jh

Laten we eerst vooropstellen dat het helemaal niet erg is om af en toe een discussie te hebben met je vriendje. Sterker nog, het is gezond. Soms heb je gewoon een meningsverschilletje en dat kan zelfs zorgen voor een betere relatie. Deze 6 kleine discussie kent iedere relatie...

#1. “Bedenk jij maar wat”

Of het nu een film is of dat het gaat om eten, een keuze maken op zo’n gebied kan soms heel lastig zijn. Daarnaast zijn jullie het ook nooit met elkaar eens en eindigen jullie met een ruzie over wie welke film wil kijken of welke Thuisbezorgd besteld moet worden.

#2. De Instagram ruzies

Wanneer je na een uurtje stalken erachter komt dat hij in 2011 een foto likede van het meisje dat jij totáál niet kan uitstaan. Oeh, hier gaat hij spijt van krijgen!

#3. De plannen die jullie maken

Jup, als jullie deze discussie niet hebben gehad weten wij het ook niet meer. De situation: jij had iets leuks gepland om samen te doen dit weekend maar je komt er last minute achter dat hij het hele weekend met vrienden is. Ja, hallo? Wanneer heb je weer tijd voor mij dan? 

#4. Oude liefdes

Exen zijn nooit leuk, en al helemaal niet om daar ruzie over te maken als je in een relatie zit. Toch ben je soms wel een beetje benieuwd of hij geen gevoelens meer voor haar heeft, toch? Natuurlijk is dat niet zo. Don't get upset.

#5. Vertrouwen

Wanneer je stiekem in zijn telefoon gaat kijken en hij je betrapt. Oepsss, je was toch gewoon op zoek naar een leuke foto?

#6. Alledaagse dingen

We maken ruzie over belangrijke dingen en ruzie over onnozele dingen. Zoals wanneer we boos worden wanneer hij je haar verpest als je net zo hard je best hebt gedaan. Fair enough.

Lees ook: 5 redenen waarom je nog niet ready bent voor een boyfriend

Beeld:

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer