Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Fashion

6 kledinghacks die iedere girl moet kennen

FC Girls, 30 maart 2018

6 kledinghacks die iedere girl moet kennen

fer

We hebben allemaal weleens van die kledingstruggles waarvan we denken dat er niks aan te doen valt. Gelukkig valt bijna overal wel iets aan te doen. Daarom  hebben wij de perfecte oplossingen en hacks die heel veel meiden niet kennen. Trust us girl, dit gaat je struggles tegen en maakt het allemaal net even wat makkelijker. Daarom hebben we deze 6 kledinghacks even voor je op een rijtje gezet. You’re welcome!

#1. Gebruik een scheermesje voor pillen/pluisjes

Je kent het wel: van die pluisjes die je kleding er oud en lelijk uit laat zien. Het liefst willen we ze gewoon helemaal niet, maar soms ontkom je er niet aan. Gelukkig hebben wij de beste trick om ze te verwijderen. Gebruik een oud scheermesje en haal die voorzichtig over de stof. Je neemt de pluisjes mee en beschadigt je kleding niet. Handig!

#2. Gebruik een sleutelhanger ringetje voor je gulp

Zakt je rits van je jeans steeds naar beneden? Awkward! Probeer er eens een ringetje van je sleutelhanger aan te bevestigen. Doe de ring daarna om je knoop en je rits blijft hangen. Nooit meer de opmerking “Uhm, je gulp staat open…”

#3. Gebruik je stijltang als strijkijzer

Heb jij vanavond een date en is jouw favoriete blousje helemaal gekreukeld? Je hebt geen idee waar het strijkijzer is en je hebt ook een beetje haast. No worries! Pak je stijltang en probeer voorzichtig je kleding te strijken. Zet je stijltang niet te hoog en doe wel voorzichtig! Maak 'm eerst ook even goed schoon zodat je geen haarproducten op je blouse krijgt.

#4. Stop je trui in de vriezer tegen het pluizen

Is jouw lievelingstrui ontzettend aan het pluizen en word je er helemaal gek van? Doe je trui in een dichte zak en stop hem ongeveer drie uur in de vriezer. Je zal merken dat je trui een stuk minder zal pluizen.

#5. Zo vind je juiste broekmaat

Je omvang van je taille is bijna altijd gelijk aan de omvang van je nek. Daarom kun je proberen een skinny te passen om je nek. Wacht, dit klinkt raar... Rits je broek dicht en pas de jeans dicht om je nek heen. Let wel op dat je dit niet midden in de winkel doet, dan kijkt iedereen je een beetje raar aan…

#6. Spuit haarlak op je panty als je een ladder hebt

Heb je een ladder in je panty en ben je bang dat het verder gaat scheuren? Wij hebben een oplossing! Spuit wat haarlak op het punt waar je ladder kan uitlopen, hierdoor blijft de stof aan elkaar kleven en blijft het bij dat ene kleine laddertje. Score!

Lees ook: Trendalert: zeg hallo tegen de polkadots!

Beeld: IMaxTree

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer