Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

6 gênante momenten die in iedere relatie voorkomen

FC Girls, 13 december 2017

6 gênante momenten die in iedere relatie voorkomen

Couple

Je hebt al een tijdje een relatie en je voelt je absoluut niet meer ongemakkelijk bij je vriend. Jullie delen alles met elkaar en dat betekent dat jullie al aardig wat gênante, maar vooral ook grappige momenten met elkaar hebben meegemaakt. Misschien delen jullie wel de vreemdste geheimen met elkaar of hebben jullie samen de meest bizarre gewoontes. Welke herken jij allemaal?

#1. Jij poetst je tanden, hij gaat naar de wc.

Terwijl jij je tanden staat te poetsen in de badkamer, komt hij binnenlopen om even naar de wc te gaan. Tja, dat moet ook gebeuren he? Jullie voelen je zo op je gemak bij elkaar, dat het voor jullie totaal niet awkward meer is.

#2. Jullie kennen elkaars gekste talenten.

Hoezo verborgen talenten? Jullie laten ze gewoon aan elkaar zien! Jij doet wat gekke dansmoves terwijl hij vreselijk vals zingt. Kan gewoon!

#3. Jullie delen iets té veel met elkaar...

Wanneer jullie niet bij elkaar zijn, appen jullie non-stop. En ja, dus ook als jij op de wc zit en hij vraagt wat je aan het doen bent. Je hoeft alleen maar een poep emoji te sturen en hij weet voldoende. Hoe romantisch ;)

#4. Persoonlijke hygiëne staat niet meer bovenaan je lijstje.

In het begin van jullie relatie zorgde je er altijd voor dat je benen netjes gladgeschoren waren en dat je adem lekker fris rook. Maar geen van deze dingen staat nu nog hoog op je to-do lijstje. Jullie houden toch wel van elkaar, no matter what. Hello hairy legs!

#5. Inside jokes die niemand anders begrijpt.

Jij en je boyfriend liggen helemaal dubbel, terwijl de rest jullie gek aankijkt. Waar lachen ze toch om?

#6. Hij maakt je aan het lachen terwijl je boos bent.

Terwijl jij écht boos bent op hem, probeert hij je aan het lachen te maken. Natuurlijk kun jij niet lang serieus blijven en schiet je al snel in de lach.

Zó breng je glitternagellak aan en zo verwijder je het weer!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer