Love

6 flirtmoves die je beter kan vermijden

FC Girls, 05 februari 2018

6 flirtmoves die je beter kan vermijden

hart

Als we een jongen leuk vinden doen we hard ons best, toch? Soms doen we het een beetje te veel. Je leuker voor doen dan je bent voor een jongen, is niet altijd de beste actie. Je moet soms best een beetje opletten met wat je allemaal doet en zegt. Deze 6 flirtmoves vinden jongens namelijk helemaal niks:

#1. Jezelf dommer voordoen dat je bent

Jongens vinden domme meisjes niet schattig, jongens vinden domme meisjes simpelweg dom. Believe us: jongens vinden meisjes met kennis veel interessanter dan meisjes die niks weten. Wees gewoon lekker jezelf!

#2. Veel spelen met je haar

We get it: je haar zit nooit goed en het moet soms écht gefixt worden. Zit alleen niet de hele tijd aan je haar wanneer er een jongen langs loopt. Ze vinden dit eerder raar dan aantrekkelijk…

#3. Slijmen, slijmen en nog meer slijmen

Girls, slijmen mag je in je dromen of als hij het even niet doorheeft. Begin hem alleen niet overdreven complimentjes te geven wanneer hij er bij is. Een complimentje is leuk, maar 100 complimentjes wordt misschien iets teveel van het goede.

#4. Hem slaan en knijpen

Jongens vinden het vaak helemaal niet leuk wanneer je ze pijn doet. Onderschat je kracht niet, misschien doet het wél veel pijn.

#5. Hard to get spelen

Een beetje hard to get is best leuk. Doe dit alleen niet over de top. Voor je het weet denkt hij dat jij helemaal geen interesse hebt en stapt hij naar een ander meisje.

#6. Hem jaloers maken

Een jongen jaloers maken werkt vaak averechts. Praat jij met andere boys voor zijn neus? Dan doet hij dat met andere meisjes. Hier schiet je niks mee op helaas.

Lees ook: 4 DIY's waar je vriendje heel blij van wordt

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer