Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Fashion

6 fashion mistakes waardoor je er onverzorgd uitziet

FC Girls, 06 januari 2018

6 fashion mistakes waardoor je er onverzorgd uitziet

fashion

Wij girls doen er alles aan om er goed uit te zien. Make-up, outfit, accessoires: alles moet on fleek zijn zodat we de show kunnen stelen. Maar de kleinste details maken vaak het grootste verschil en kunnen er voor zorgen dat je er in één klap perfect of juist onverzorgd uitziet. De volgende fashion mistakes moeten we daarom nooit meer maken!

#1. Kreukels

Niks is erger dan een superleuke blouse of blazer die onder de kreukels zit. Het is niet alleen lelijk, maar ziet er ook nog eens ontzettend onverzorgd uit. Tip: haal kreukels uit je kleding door ze voor het douchen aan een hanger in de badkamer te hangen. Tijdens het douchen ontstaat er stoom in de badkamer, waardoor de kreukels zullen verdwijnen. Yes!

#2. Gaatjes

In sommige truitjes en T-shirts ontstaan helaas nou eenmaal snel gaatjes. Vaak kun je ze verbergen, maar als ze in het zicht zitten kun je ze beter weggooien. We willen niet dat anderen denken dat we geen geld hebben voor fashion!

#3. Ladder in je panty

Je kan nog zo’n mooie jurk dragen, maar wanneer je er een panty onder draagt met een enorme ladder dan maak je toch geen goede indruk. Tip: zie je een ladder ontstaan in je panty? Spray er dan haarlak op of breng transparante nagellak aan op de plek. Zo kan de ladder niet verder uitscheuren.

#4. Haren of stofjes op je kleding

Huisdieren zijn cute en fluffy, maar al die fluffy haren blijven ook op je kleding zitten. Iew! Al die witte haren op je zwarte jasje zijn niet echt stylish, maar hoe kom je er nou van af? Plakband of een plakroller zijn je redders in nood!

#5. Legging

Een legging kan best, zo lang je hem maar goed draagt. Ter verduidelijking: een legging is dus géén broek! En helemaal niet als het een doorschijnende legging is, dat is pas een echte fashion mistake…

#6. Vlekken

Net als gaatjes in je kleren, zijn ook vlekken een echte no go. Je mooie trui ziet er gelijk vies uit en je imago als modemeisje is ineens verdwenen. Tip: Heb je een vlek in je kleren zitten? Ga dan vooral niet wrijven! Probeer voorzichtig te deppen en zoek op hoe je de vlek het beste kunt verwijderen. Dit verschilt namelijk per vlek.

Converse komt met een sparkly make-over van je favo sneakers!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer