Beauty

6 easy tips voor wittere tanden

FC Girls, 10 augustus 2017

6 easy tips voor wittere tanden

smile

Een perfecte Hollywood-smile willen we allemaal wel, maar het bleken van je tanden is gelijk zo drastisch en duur. Gelukkig zijn er ook een aantal simpele manieren om je tanden witter te laten lijken zonder bakken met geld uit te hoeven geven. Oh yes!

#1. Eet meer fruit
It’s that simple! Er zijn verschillende fruitsoorten die ervoor zorgen dat je tanden witter worden. Denk aan aardbeien, appels, citroenen en sinaasappelschillen. De verschillende zuren die in dit fruit zitten, gaan de verkleuring van je tanden tegen waardoor ze witter worden. Kijk wel uit met citroenen, die zijn zo zuur dat je jouw tanden er juist mee kan beschadigen.

#2. Cheaten met lippenstift
Is het je wel eens opgevallen dat je stralende lach veel witter lijkt met een bepaalde kleur lippenstift op? Donkere kleuren zorgen ervoor dat je tanden witter lijken, terwijl een lippenstift met gele of oranje tonen je tanden juist geler doen lijken. Heb je gele tanden? Kies dan voor een donkerrode, donkerroze of bruinere lippenstift en je smile zal instant witter lijken.

#3. Eet en drink meer zuivel
In zuivelproducten zit veel calcium en fosfor. Deze stoffen zorgen ervoor dat je tandglazuur sneller kan herstellen. Neem dus ’s ochtends een extra glaasje melk of doe wat meer boter op je brood en you’re good to go!

#4. Gebruik 'natuurlijke' tandenborstels
Knapperige groenten zoals selderij, komkommer, wortel en broccoli zorgen ervoor dat je tanden schoon gescrubd worden waardoor tandsteen en tandplak verdwijnt. Handig!

#5. Borstel je tong
Niet alleen je tanden, maar ook je tong zit vol met bacteriën die vlekken op je tanden kunnen veroorzaken. Gebruik een zachte tandenborstel om je tong schoon te maken en spoel je borstel af na elke schraapbeweging.

#6. Goed poetsen
Om wittere tanden te krijgen gaat het niet om het aantal minuten dat je je tanden poetst, maar het gaat om de techniek die je daarbij gebruikt. Je moet je tanden namelijk één voor één poetsen met een ronddraaiende beweging. Heb je een elektrische tandenborstel? Lucky you! Een elektrische borstel maakt al de juiste ronddraaiende bewegingen. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen, is je tanden individueel van je tandvlees naar je tand te poetsen. Thats it!

Heb je een bright white smile, maar weet je niet hoe jouw mooie lach er nóg mooier uitziet op de foto? Met deze 10 tips sta je straks veel mooier op foto’s!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Lippenstift

Lees meer