Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

6 dingen om meer van jezelf te houden

FC Girls, 17 april 2018

“Love yourself first”, hoor je waarschijnlijk vaak genoeg. Als je niet van jezelf kan houden, kan iemand anders ook niet van je houden. Dit schrijven we niet omdat je per se een relatie nodig hebt (dat heb je helemaal niet nodig zelfs). We schrijven het omdat we weten dat er genoeg meiden zijn die een stukje zelfverzekerheid missen, including us! Daarom een lijstje met dingen die je kan doen om meer van jezelf te gaan houden.

#1. Zet je goals op een rijtje 
Iedereen heeft wel een paar goals voor zichzelf, al is het pas voor over 10 jaar. Wij worden altijd superenthiousiast van onze goals opschrijven. Zie je wel, je gaat een superleuk leven leiden. Oh en nog leuker; tijdens het nadenken over je goals komen er nog tien bij!

#2. Zorg goed voor jezelf 
Het klinkt een beetje gek, maar je gaat vanzelf meer van je houden als je ook lief voor jezelf bent. Verzorg jezelf goed. Nu hebben we het niet alleen over vaak genoeg je haar wassen, maar ook niet te hard werken of jezelf uitputten.

#3. Be positive 
Als je alleen maar denkt aan de negatieve dingen dan ga je nooit van jezelf houden girl. Ga eens voor de spiegel staan en kijk eens hoe mooi je bent en hoe hard je je best doet. Het klinkt misschien een beetje raar, maar trust us: het werkt!

#4. Accepteer jezelf 
We know, je kan soms enorm verdrietig zijn over jezelf. Maar girl, je kan niet alles hebben. Jij hebt misschien niet de allercoolste schoenen van de school maar je hebt wel de allerleukste vriendinnen van de school.

#5. Verbeter jezelf 
Ben je niet tevreden over jezelf? Probeer er iets aan te doen! Vind je jezelf er maar saai uitzien? Ga voor iets totaal anders met je haar! Let wel op: je wilt niet met een mislukt kapsel terug van de kapper komen, haha.

#6. Doe dingen waar je blij van wordt 
Misschien wel de allerbelangrijkste: doe de dingen waar jijzelf blij van wordt. Doe lekker wat je wilt en trek je niks aan van de mening van andere. Omring jezelf met mensen die jou leuk vinden zoals je bent. En daarnaast: don’t be sad. Je bent veel meer waard dan dat je denkt.

Lees ook: 5x type vriendinnen om te verbannen uit je leven

Beeld: Unsplash

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer