Life

6 dingen die meisjes beter kunnen dan jongens

FC Girls, 05 april 2018

6 dingen die meisjes beter kunnen dan jongens

aaa

Noo! Ben jij net ongesteld geworden en voel je je awful of heb je net een onvoldoende gehaald voor die toets waar je zo hard voor hebt geleerd? Don't worry. Girl, it’s time for a confidence boost. Hieronder staan zes dingen waar je even heel happy van mag worden, want we chicks rock!  

#1. All at once
Je nagels lakken terwijl je aan het facetimen bent met je bestie en Gossip Girl afspeelt op de achtergrond. Easy, breezy lemon squeezy. Wij girls zijn vet goed in multitasken. 

#2. Just deal with it
Wij chicks zijn echte warriors! We worden een keer in de maand ongesteld en zouden er een medaille voor moeten krijgen.We gaan namelijk gewoon door met het leven, terwijl het voelt alsof je baarmoeder je van binnenuit aanvalt. Pijnlijk!

#3. Smarty pants
Yes girls, het is bewezen dat meisjes slimmer zijn dan jongens. Volgens de psycholoog James Flynn, hebben vrouwen namelijk een hoger IQ dan mannen en is het IQ van vrouwen in de afgelopen honderd jaar sneller gestegen dan dat van mannen.

#4. Carpe diem
We have some good news for you! Mensen leven steeds langer. Meisjes worden over het algemeen ook nog eens ouder dan jongens. De gemiddelde man wordt namelijk ongeveer 75,5 jaar en vrouwen 81, 2 jaar. 

#5. Talk, talk, talk!
Uren lang praten? Dat is voor ons girls geen probleem. Wij zijn niet alleen maar harstikke gek op kletsen, maar zijn er over het algemeen ook beter in dan mannen. Wij chicks vinden het makkelijker om over ons gevoelens te praten.

#6  For ever
Wij weten precies wat ons vriendje drie jaar geleden op die warme dag in juli heeft gezegd en wat hij aan had. Een FBI-agent is er niks bij. Meisjes zijn namelijk veel beter in het onthouden van dingen. Sorry, not sorry!

Dus girls, soms lijkt het alsof wij meisjes het veel moeilijker hebben dan boys, maar na het lezen van dit lijstje weet jij wel beter. Who run the world? GIRLS!

Girl power musthaves

T-shirt Valentine Boy ZwartStradivarius T-shirtStradivarius
€ 5,99
Tussenjas 'MAIKA'ONLY Biker jackABOUT YOU
€ 79,90
Skort rok met strik ZwartZakelijke rokStradivarius
€ 19,99
GRL PWR SHOCKPROOFiPhone hoesjeAntwerp Avenue
€ 35,00
Txamarra, ehun arinezkoa ZwartStradivarius BlazerStradivarius
€ 25,99
Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick - Unicorn B...LippenstiftThe Make Up Spot
€ 20,95

Lees ook: Deze struggles herkent iedere groepschatter

Beeld:  Imaxtree

 

 

 

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer