Life

6 cadeautips voor vaderdag

FC Girls, 17 juni 2017

6 cadeautips voor vaderdag

Jouw vader is natuurlijk de allerslimste, grappigste en de leukste. Hij verdient dus ook iets extra's op de dag dat álle vaders in het zonnetje worden gezet. Wij hebben 6 cadeau ideeën voor je op een rijtje gezet.

t

#1. Picture time
Een trotse vader vindt het altijd leuk om foto’s van zijn kind(eren) te hebben. Vraag of jouw moeder een foto wil maken van jou/jullie en lijst deze mooi in. Schrijf achterop de foto een lief tekstje en voilà: súperlief cadeau!

#2. Breakfast

Zet voor deze ene keer op zondag even op tijd je wekker en zorg voor een uitgebreid ontbijt op bed. Koop alles in wat hij lekker vindt, bak een eitje met spek en maak een versgeperste jus. He’ll love it.

#3. Poster

Er is vast wel een film waar jouw vader helemaal gek op is. Online kun je gemakkelijk een poster bestellen van een film, hoe cool voor op z’n studeerkamer?!

#4. Museum

Misschien zie jij het niet heel erg zitten om een hele dag naar een museum te gaan, maar je vader vindt dat vast heel erg leuk...  Zeker als jij meegaat! Neem ‘m morgen mee naar een leuk museum, het hoeft echt niet heel erg saai te zijn.

#5. Relax

Na al dat harde werken mag jouw vader ook echt wel een keer lekker relaxen. Maak een chill pakket met alle benodigdheden: sloffen, een boek én een badjas.

#6. Music

Maak een CD met alle nummers erop die jou doen denken aan vroeger. Elk gezin heeft wel een paar nummers/albums die ze vroeger grijs hebben gedraaid!

And last but not least: wees lief voor hem... Niet alleen op vaderdag.

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Lees meer