Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Life

5x zo voorkom je zweetplekken in je kleding

FC Girls, 13 juli 2018

Summer is here, maar de warmte dus ook. Heb je stress of kan je de hitte echt niet meer aan? Dan is het lastig om zweetplekken in je top te voorkomen. Toch hebben we een paar tips om zonder vlekken de dag door te komen.


#1. Deo (ofcours)

Logisch, maar heel belangrijk. Vergeet in de ochtend natuurlijk niet deodorant op te doen. Het zal een groot verschil maken. Deodorant heb je in een roller of een spuitbus, ieder zijn eigen ding. Vaak hebben ze een lekkere geur en een antitranspirant-effect. 


#2. De juiste kleding

Als je weet dat je veel zweet, kies dan je kleding zorgvuldig uit. In een strak grijs of licht blauw shirtje is het al heel snel duidelijk te zien dat je het nét iets te warm hebt. Probeer een shirt of blouse wat iets wijder zit en ga voor een kleur wat niet opvallend verkleurd als het nat wordt. Katoen kan je het beste dragen, het ademt goed en je blijft dus lekker droger.


#3. Scheren

Scheer je oksels regelmatig, zo blijft het zweet minder ‘hangen’. Win-win! 


#4. Ontspan

Probeer jezelf niet in een stressvolle situatie te brengen. Wees ontspannen en haal diep adem. Hier zal je lichaam op reageren en je gaat minder zweten. 


#5. Okselpads’

Wil je toch een strakker shirtje aan of een gewaagde lichte kleur? Koop dan bij de drogist okselpads. Deze plak je in je top en dit drukt tegen je oksel. Je zweet niet minder maar het absorbeert het vocht. Zo voorkom je vlekken. Je kan hier ook inlegkruisjes voor gebruiken, klinkt gek maar het is net zo effectief! 


Vergeet niet meiden: iedereen zweet, vooral in je puberteit. Dus je hoeft je er niet voor te schamen. Maar met deze tips kan je je misschien wel wat zelfverzekerder voelen.

No more sweating

Deo Antitransparant - 30 ml

NIET BESCHIKBAAR

Syneo

Deo Antitransparant - 30 ml

syNeo Deo Antitransparant - 30 ml werkt door zijn speciale samenstelling tot 5 dagen tegen een onaangename zweetlucht! Naar gelang het huidtype kan syNeo5 het zweten reduceren en u zo zeker beschermen tegen overmatige transpiratie. Allantoinat beschermt de huid tegen irritatie en de daarin aanwezige vochtinbrengende stoffen tegen uitdrogen. Voor de normale huid: Gebruik onder de oksels en op de voeten bij overmatig transpireren ter voorkoming van onaangename lichaamsgeur. Zonder parfum en met milieuvriendelijke pompverstuiver.
1
Ga naar Wehkamp
deo dorant no sweat coconuts

NIET BESCHIKBAAR

The Ohm Collection

deo dorant no sweat coconuts

The Ohm Collection deo dorant no sweat coconuts - van The Ohm Collection in de categorie Bodyolie.
0
Ga naar bol.com
DEO PURE DEODORANT

NIET BESCHIKBAAR

Biotherm

DEO PURE DEODORANT

Een vloeibare textuur en een brede roller, comfortabel in gebruik.
1
Ga naar ICI PARIS XL
Deo Pure deodorant

NIET BESCHIKBAAR

Biotherm

Deo Pure deodorant

Gebruiksaanwijzing.Zeer mild en droog bij het aanbrengen. Glijdt gemakkelijk over de huid. Plakt niet, onzichtbaar, 48-uur werkzaam.
2
Ga naar ICI PARIS XL

Lees ook: Make-up tips voor op het strand


Beeld: IMAXTree

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer