Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Life

5x zo maak je vrienden op school

FC Girls, 11 april 2018

5x zo maak je vrienden op school

aa

In films ziet het er allemaal zo easy uit. Op je eerste schooldag ontmoet je een groepje meisjes, die precies dezelfde dingen leuk vinden die jij leukt vindt. Jullie maken een praatje en voilà jullie zijn best friends for ever. Maar in real life gaat het allemaal niet zo makkelijk. Als jij een beetje verlegen bent en niet zo goed weet hoe jij vrienden maakt, look no further. Wij delen vijf tips zodat jij binnen no time een supergezellige vriendinnengroep hebt.

#1. Smile
Ja, je leest het goed. Zo makkelijk is het. Glimlach wat vaker. Wanneer jij een leuke uitstraling hebt willen mensen veel sneller een praatje met je maken.

#2.Everybody likes a compliment
Wat heb jij een leuk rokje aan! Of wat zit je haar leuk zo. Als jij een leuk iemand bent tegengekomen, geef haar een compliment. Van een complimentje wordt iedereen happy.

#3. Online fun
Als jij het toch een beetje gek vindt om zo maar op iemand af te stappen, is dit een goede optie. Klets eerst met wat mensen online. Als jullie het via Instagram of Snapchat gezellig hebben is het op school vast ook fun.

#4. You do you
Het is het allerleukst wanneer iemand je leuk vindt precies zo als je bent. Probeer je daarom niet voor te doen als iemand die je niet bent, alleen omdat je graag vriendinnen wil maken. Wees gewoon jezelf  en dan kom jij zeker iemand tegen die jou juist daarom zo leuk vindt.

#5.Think outside the  box
Don’t judge a book by its cover. Misschien denk jij dat iemand je vast niet leuk zal vinden, maar dat kan je niet weten voordat je iemand echt hebt leren kennen. Be openminded. Misschien vind jij je nieuwe bff wel in een persoon, waarvan jij het totaal niet had verwacht.

Met deze vijf tips in de pocket heb jij binnen no time een mega girl squad. 

Lees ook: 6x dit herken je als je een shopaholic bent

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer