Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Life

5x zo haal je je bestie uit een dipje

FC Girls, 22 februari 2018

5x zo haal je je bestie uit een dipje

aSamen lachen en samen huilen, wat zou je toch zonder je bff doen. Het is heel vervelend om te zien dat je beste vriendin in een dipje zit. Jij wil er dan natuurlijk ook alles aan doen dat ze er zo snel mogelijk weer boven op komt. Dit is het perfecte lijstje om je vriendin binnen no time weer happy te krijgen.

#1 Praat erover
Als je merkt dat je bestie een beetje down is, is het goed om het er met haar over te hebben. Misschien moet ze gewoon even haar ei kwijt en heeft ze een luisterend oor nodig. Het is heel normaal om af en toe even een dipje te hebben. Vertel je vriendin dat het allemaal goedkomt. Iedereen heeft hier weleens struggles.

#2 Focus op het positieve
Die ene keer dat jullie niet meer bij kwamen van het lachen of toen jullie dat perfecte jurkje vonden. Haal leuke herinneringen op met je bestie en ze voelt zich zo weer iets beter.

#3 Fit girl
Uit onderzoek van de American College of Sports Medicine is gebleken dat je van sporten blij wordt. Ga dus lekker samen naar de sportschool voor een leuke work-out. Zo slaan jullie twee vliegen in één klap, zij komt uit haar dipje en jullie worden beiden een beetje fitter!

#4 Shop till you drop
Als jullie geen sportieve typjes zijn kunnen jullie ook gewoon lekker gaan shoppen, we love retail therapy! Kies voor elkaar een gekke outfit uit, gegarandeerd lachen!

#5 Sweet surprise
Dit is een beetje een gekke tip, maar hier wordt je bestie sowieso happy van. Ga opzoek naar het aller lelijkste koekjesblik dat je kunt vinden en vul deze met haar lievelingschocola en handgeschreven briefjes met lieve boodschapjes erop, te cute!

Wij hopen dat dit artikel je aan wat goede tips heeft geholpen, zodat jij je bestie kan helpen.

Lees ook: Sisterlove! 6 tips voor een betere band met je zus(je)

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer