Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

5x zo geef je jouw relatie een mega boost

FC Girls, 22 maart 2018

5x zo geef je jouw relatie een mega boost

aaaa

Als je net een nieuwe relatie hebt, zit je nog helemaal in de honeymoon fase. Je kan niet van elkaar afblijven en wil constant samen zijn. Maar zoals bij de meeste stelletjes komen jullie na een tijdje een beetje in een sleur. Dan heb je een routine samen en gebeurt er niet zo veel nieuws. Dit zijn vijf tips die je relatie een mega boost geven. Dan gedragen jullie je weer als tortelduifjes en zijn jullie weer totally in love. 

#1 Official date night
Maak er werk van girl! Organiseer een date night en ga helemaal all out. Doe een leuk jurkje of rokje aan en ga naar een chic restaurantje met je bae.

#2 Think about the positive stuff
In het begin word je verliefd op je lover, vanwege zijn amazing karakter of zijn te lieve lachje. Probeer vaker te denken aan de positieve dingen dan aan de negatieve dingen. Daar word je veel gelukkiger van! Positive vibes.

#3 Remember the good old days
Die ene keer dat jullie zo moesten lachen om die meme of die gezellige date samen. Gezellig samen oude herinneringen ophalen maakt jullie veel closer.

#4 Change it up
Probeer even helemaal iets anders. Gaan jullie altijd naar dat ene restaurantje of altijd samen naar de bios. Doe een keer iets anders. Ga een keer bowlen of midgetgolfen. Do something crazy!

#5 Luister naar elkaar
Vraag wat vaker aan je boyfriend hoe het met hem gaat en luister ook echt naar zijn verhaal. Een goed gesprek kan wonderen doen.

Met deze tips zijn jullie binnen no time couple goals!

Lees ook: 7 geweldige dates voor in de lente 

Beeld: Imaxtree 

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer