Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

5x zo deal je met een superkoppig vriendje

FC Girls, 30 maart 2018

5x zo deal je met een superkoppig vriendje

aaaa

Allereerst is het superbelangrijk dat je onthoudt dat het niet erg is als je het niet altijd over alles eens bent. Maar wat kunnen boys soms vermoeiend zijn. Vooral wanneer ze niet willen toegeven dat ze er soms helemaal naast zitten. Wij delen vijf tips zodat jij precies weet hoe je het best met een koppige boyfriend omgaat. Want hoe vervelend ze soms ook zijn, we willen zeker niet zonder ze!

#1 Listen
Als je lief weer eens een koppige bui heeft, it happens to all of us, zorg er dan voor dat hij zich gehoord voelt. Soms helpt dit namelijk al heel erg. Als hij het idee heeft dat jij naar hem luistert, wil hij ook sneller naar jouw kant van het verhaal luisteren.

#2 Gooi je charmes in de strijd
Girl, you’re cute for a reason. Je mag echt wel een keertje je goeie looks gebruiken. Flirt een beetje met je lover en vertel hem nog maar een paar extra keer waarom je hem zo leuk vindt. Als hij in een goeie bui is vindt hij het vast niet erg om jou een keertje je gelijk te geven.

#3 The reason why
Moet het altijd hoe hij het wil? En wil hij nooit toegeven dat hij fout zit? Vraag jezelf een keer af waar dit vandaan komt. Als je weet hoe het komt dat je bae zo koppig is, kan je het beter begrijpen. 

#4 Talk that talk
We know! We hebben het echt al honderd keer gezegd, maar eigenlijk is de oplossing voor bijna alles er gewoon over praten. Vertel aan je lief dat je het soms vervelend vindt dat hij zo koppig is. Dan kunnen jullie samen een goede oplossing bedenken.

#5 Be the bigger person
Het is echt niet altijd makkelijk, maar probeer het goede voorbeeld te geven. Als je verwacht van je vriendje dat hij minder koppig doet, moet jij ook niet koppig doen. It’s that easy!

Lees ook: 10 dingen die girls willen van boys 

Beeld: Stock snap 


liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer