Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Life

5x low budget cadeaus voor moederdag

FC Girls, 11 mei 2018

5x low budget cadeaus voor moederdag

hartje moederdag artikel

Moederdag, de dag waar iedereen zijn of haar moeder volledig in het zonnetje wil zetten. Maar een leuk origineel cadeau vinden kan soms toch echt lastig zijn. Weet jij het ook niet meer? We'll help you out met vijf toffe ideeën voor mothers day!

#1 OMG, Amsterdam lookout                                                                                                         

Schommelen op Europa’s hoogste schommel, op 100 meter hoogte? Klinkt als een sprookje, maar dat kan gewoon in Amsterdam! Voor maar 13,50 p.p. schommel je samen met jouw moeder boven het IJ bij de A'DAM Lookout. Hoe gaaf is dat?

#2 Romantisch dineren

Maak een zelfgemaakt diner met meerdere gangen. Bekijk lekkere gerechten en bereid jouw moeders favoriete gerechten. Om het nog leuker te maken, dek je de tafel extra mooi en zet je achtergrondmuziek aan. Vergeet natuurlijk niet een lekker toetje et voilà! Jullie thuisrestaurant is set.

#3 Zelfgemaakte klusjeskaart

Doe je net even iets te weinig in het huishouden? Dan is dit de manier om jouw moeder te helpen en te verrassen. Maak een leuke kaart waar verschillende huishoudelijke klusjes op staan die je moeder mag 'uitdelen'.

#4 Bezoek een kattencafé

Zijn jij en je moeder gek op katten? Dan is een kattencafé the place to be! Check even online welke bij jullie in de buurt is. Dat wordt knuffelen!

#5 Zelf parfum maken

Een geurtje mag niet ontbreken op moederdag. Maar hoe leuk is het als je deze gewoon zelf maakt? Schaf een pakket aan waar je je eigen luchtje kan samenstellen. Dan loopt jouw moeder straks rond met een originele zelfmaker.

Lees ook: Deodorant vergeten? Zo los je het op!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer