Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

5x de leukste zomerdates

FC Girls, 10 mei 2018

5x de leukste zomerdates

foto strand liefde

De warme zomerdagen komen er weer aan en dat betekent: leuke dingen doen! En dat misschien wel met je nieuwe date of crush! Het is soms nog wel eens lastig om iets origineels te bedenken, want wat is nou een te gekke activiteit waar je die boy beter leert kennen? Check deze 5 unieke zomerdates voor inspiratie.

#1 OLE! Spaanse kookles

Houden jullie beiden van koken? Of kun je juist wel wat leren? Volg samen een Spaanse kookles. Hier maak je verschillende kleine hapjes die je later samen kan opeten. Zo kom je er meteen achter wat zijn kookkunsten zijn!

#2 Bezoek een buitenbioscoop

De bioscoop mag niet ontbreken bij een date. Hoe leuk zou het zijn als je samen naar een buitenbioscoop gaat? In het Museumpark in Rotterdam geniet je voor maar 4 euro per persoon (!) van een avondje film in de buitenlucht. Romantisch toch?

#3 Pak de trein

Koop een NS-dagkaart en stap samen een random trein in. Dobbel met een dobbelsteen en bepaal aan de hand daarvan hoelang jullie moeten blijven zitten. Zo ontdek je misschien wel leuke plekjes van Nederland!

#4 Adventure

Zijn jullie beide niet snel bang? Dan is Skydiven zeker een spannende date. Waarschijnlijk hebben jullie dit nog nooit eerder gedaan en is ook nog eens supergaaf met mooi weer. Wel voor de daredevils onder ons. Iets als karten, lasergamen of paintballen kan natuurlijk ook al avontuur genoeg zijn!

#5 Waterfietsen door Amsterdam

Bij een echte summerdate mag varen natuurlijk niet ontbreken. Vaar op jullie eigen tempo door de grachten van Amsterdam op een waterfiets. Zo kunnen jullie genieten van het lekkere weer!

Lees ook: Dit betekenen zijn berichtjes nou echt

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer