Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Life

5x de leukste vaderdaguitjes

FC Girls, 16 juni 2018

5x de leukste vaderdaguitjes

vaderdag

Morgen is het zover: Vaderdag! De dag dat je jouw papa kan verwennen. Twijfel je over wat je het beste kan kopen voor hem? Geen stress. Want waarschijnlijk wil je papa het allerliefst met jou zijn! Dus geen douchegel, nieuw gereedschap of andere mannendingen morgen. Maar geef je vader een gezellig dagje weg, samen!

#1. Bioscoop

Niet zulk mooi weer? Of weet je toevallig dat deel twee zijn lievelingsfilm net uit is? Koop voor jou en hem een kaartje, even quality time.

#2. Sportwedstrijd!

Bekijk bijvoorbeeld een voetbal of een basketbalwedstrijd. Dan heb je gegarandeerd een gezellige dag en je vader gaat hier volop van genieten.

#3. Fresh hair

Maak een afspraak voor hem bij een echte barbier. Dit is een goede kapper voor mannen, die ook zijn baard weer helemaal netjes maakt! Een supermannelijk cadeau, hier zal hij sowieso blij mee zijn.

#4. Samen koken

Ga naar de supermarkt en koop de ingrediënten die nodig zijn voor het uitgekozen recept. Jullie gaan namelijk aan de slag als koks vandaag. Vaak eindigt dit in een kliederboel en aangebrand eten, maar zo hebben jullie wel een gezellig tijd samen. En daar gaat het om!

#5. Museum

Houdt je vader van musea? Koop dan als verrassing kaartjes! Zo kan hij uren met zijn lieve dochter rondwandelen en kletsen over hoe mooi (of lelijk) sommige kunstwerken zijn.

Wat ga jij je vader geven?

Lees ook: dit herken je als je ouders gescheiden zijn

Beeld: Unsplash

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer