Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Love

5 awkward moments met je nieuwe lover

FC Girls, 12 juli 2019

Spontaan tegen de liefde van je leven aanlopen en meteen verliefd worden is geen makkie. En áls je er dan eentje hebt ontmoet en jullie zijn stapel verliefd, dan wil je het natuurlijk niet verknallen. En dan zijn er die awkward moments die je liever uit de weg gaat. Herkenbaar? Wij zetten een paar schattige en awkward gebeurtenissen met je new lover op een rij.

#1. Oeps! Een boertje of scheet

Ga je naar de wc, en laat je een harde scheet op het toilet? Oh, no! Of je drinkt ’s ochtends een flink glas lauwwarm water en laat opeens boer. Ach, met een grap en een knipoog lachen jullie er beide om, toch?

#2. Ouders

Je loopt bij hem de woonkamer in en zijn ouders zitten onverwachts op de bank. Je hebt niet de outfit aan die je aan wilde hebben bij de eerste meet & greet. Je kan de tijd niet terug draaien, dus maak van de situatie iets gezellig en probeer je relaxed op te stellen. Stressen heeft in ieder geval geen zin.

#3. Samen eten

De eerste keer samen uit eten of voor elkaar koken en boodschappen doen is spannend en leuk. Wat gaat hij voor je maken of jij voor hem? Krijg je zijn wereldkok maaltijd? En deel je met hem jouw snack verslaving voor pizza’s? De eerste keer wil dat hij bij jouw thuis komt eten wil je natuurlijk groots uitpakken en indruk maken met jouw kookkunsten. Hou het easy en vooral lekker!

#4. Guilty pleasures

Het leuke van daten is dat je elkaar steeds beter leert kennen. Waar houdt hij of zij van, wat eet hij graag en waar luistert hij naar op spotify? En ja, dan kom je erachter dat hij een lichtelijke verslaving heeft voor sudoku, een hidden guilty pleasure Spotify playlist heeft met wel heel bijzondere nummers en gek is op nacho’s uit de oven met zoveel kaas en ui dat je moet graven naar de chips, of in itunes jóuw golden oldie hitlijst spot. Keep smiling!

#5. Verkeerde whatsapp

Het is iedereen overkomen: een sms of Whatsapp sturen naar de verkeerde persoon. Wil je net je vriendinnen vertellen over die gezellige en spannende date, stuur je het per ongeluk naar hem! En dan is er geen weg terug. Wat te doen? Stuur een grappig bericht erachteraan en don’t stress! Dit overkomt de beste.

5 signs dat jij hem minder leuk vindt

Lees ook

5 signs dat jij hem minder leuk vindt

Love

Beeld: Unsplash

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer