Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Beauty

5 ultieme tips tegen donkere kringen

FC Girls, 19 oktober 2017

Je kent het wel: te laat naar bed gaan, niet genoeg rust nemen of een avondje doorhalen. Wat ook de reden van je donkere kringen mag zijn, we hate them! Gelukkig hebben wij voor jou vijf ultieme tips om die donkere kringen te verminderen. 

#1. Ice ice baby. 
Leg zo'n tien minuten een eetlepel in de vriezer en houd vervolgens de lepel vijf minuten tegen je wallen. Tip! Pak er een washandje bij om het plakken tegen de huid te voorkomen.

#2. Coffee is always a good idea. 
De oplossing: koffiepads. Klinkt wellicht gek, maar het werkt! Peperdure oogrollers bevatten namelijk ook cafeïne. Koffiepads kun je dus gewoon zien als de budgetvariant! Leg de gebruikte koffiepads op je donkere kringen en druk dit een beetje aan. Zorg ervoor dat je niet te hard aandrukt, want nobody wants coffee in their eyes!

#3. Kamillethee, slurrrrp! 
Leg kamilletheezakjes op je oogleden en laat dit zo’n 15 minuten liggen. De kamille heeft een kalmerende werking en zorgt er voor dat die donkere kringen een stuk minder worden.

#4. Cover it. 
Tja, concealer is hét product dat atijd werkt.

#5. More ice.
Hiervoor geldt hetzelfde als de lepel-in-de-vriezer-techniek, want door de kou neemt de zwelling af. Wikkel een ijsklontje in huishoudfolie en dep dit rustig op de wallen. 

Lees ook: 5 hacks voor een natuurlijke make-up look

Beeld: Unsplash

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer