Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Love

5 tips voor een lange afstandsrelatie

FC Girls, 14 maart 2018

5 tips voor een lange afstandsrelatie

vhv

Een lange afstandsrelatie is niet altijd even makkelijk. Jullie willen elkaar graag zo vaak mogelijk zien, maar dit is natuurlijk niet altijd mogelijk. Als jullie willen afspreken moeten jullie soms wel uren reizen. Daarom is het soms een stuk lastiger om het uit te houden. Deze tips gaan je helpen!

#1. Plan een vaste datum

Het is soms heel lastig om af te spreken met elkaar als jullie ver van elkaar wonen. Plan daarom een vaste datum in de maand/week. Als jullie het druk hebben, staat jullie afspraak tenminste vast.

#2. Probeer genoeg contact te houden

Het vervelende aan een lange afstandsrelatie is dat jullie elkaar weinig zien en daarom ook weinig contact hebben. Zorg er wel voor dat je elkaar genoeg spreek via bijvoorbeeld WhatsApp of Skype. Zo kunnen jullie nog even veel met elkaar delen en kunnen jullie elkaar ook af en toe even zien.

#3. Plan leuke dingen

Zorg ervoor dat jullie iets leuks hebben om naar uit te kijken als jullie weer samen gaan afspreken. Plan daarom vooraf een leuke date. Denk aan: naar de dierentuin gaan, naar die ene leuke film die jullie wilden zien of een avondje bankhangen met pizza.

#4. Blijf ook aan jezelf denken

Een vriendje kost natuurlijk veel tijd, maar een vriendje op lange afstand kost nog meer tijd… Denk maar eens aan alle reistijd. Daarom is het belangrijk om niet altijd voor hem te kiezen maar ook aan jezelf te denken. Blijf goed nadenken of al het reizen niet te vermoeiend is en zorg ervoor dat je nog steeds genoeg thuis bent. Trust us girl, een lange afstandsrelatie hebben is soms best vermoeiend.

#5. Praat geen ruzies uit via de telefoon

In elke relatie komt weleens ruzie voor. Onze tip zal altijd zijn: probeer het face-to-face uit te praten en vermijd zoiets als WhatsApp wanneer jullie ruzie hebben. Bij een lange afstandsrelatie kan je alleen niet altijd even makkelijk naar elkaar toe. Probeer elkaar daarom iets persoonlijker te benaderen wanneer jullie iets willen uitpraten. Door te bellen of via FaceTime is het al een stuk makkelijker om met elkaar te communiceren.

Lees ook: 7 gedachtes wanneer je je ex tegen komt

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer