Love

5 signs dat je je crush moet vergeten

FC Girls, 10 augustus 2017

5 signs dat je je crush moet vergeten

tesktfoto

Heb je nachtenlang niet geslapen omdat je je afvraagt of jouw crush je ook wel leuk vindt? Steek jij veel meer moeite in het contact tussen jullie dan hij? Dan kun je jezelf best afvragen of het nog wel zin heeft om achter hem aan te gaan. Dit zijn 5 signs dat je je crush moet vergeten.

#1. Hij geeft je geen aandacht.

Je kunt zien aan zijn gedrag wat zijn gevoelens zijn voor je. Stuurt hij nooit een WhatsApp en toont hij geen interesse in jou? Dan is de kans groot dat hij niet heel erg gek op je is. Dat is natuurlijk niet erg, maar probeer dan niet te lang bezig te zijn met hem. Er zijn genoeg andere leuke boys!

#2. Hij praat veel over andere girls.

Nee, dat betekent niet gelijk dat hij op zijn buurmeisje of op dat meisje uit zijn klas verliefd is. Maar wees er wel alert op. Als hij niet kan ophouden met praten over haar, is de kans groot dat hij veel aan haar denkt.

#3. Je bent jezelf niet bij hem.

Héél belangrijk: je moet echt jezelf kunnen zijn als je met een jongen afspreekt. Doe jij je anders voor omdat je hoopt dat hij je dan wél leuk vindt? Don’t! Hij moet je nemen zoals je bent, iedereen heeft z’n crazy side… ;)

#4. Je merkt dat hij een enorme flirt is.

Als hij met elk meisjes flirt op school en op Instagram onder alle foto’s van knappe meisjes reageert, heeft het waarschijnlijk helemaal geen zin om op hem te wachten. Zijn prioriteiten liggen waarschijnlijk ergens anders. Besides that: een boy die met iedereen flirt kun je niet echt vertrouwen, toch?

#5. Hij heeft geen zin in een relatie.

Wanneer hij heeft aangegeven dat hij het leuk vindt om vrijgezel te zijn, kun je daar niet veel aan veranderen. De kans zit er in dat hij met verschillende meisjes contact heeft en ook niet serieus is met jou. 

Weet je niet zeker of hij into you is? Check het hier!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer