Love

5 redenen waarom dubbeldaten superleuk is

FC Girls, 02 april 2018

5 redenen waarom dubbeldaten superleuk is

bjkbk

Dubbeldaten, de één vindt het helemaal geweldig en de ander vindt er niks aan. Maar het kan best gezellig zijn en een perfecte oplossing als je liever niet in je eentje wil daten. Daarom hebben we even voor je op een rijtje gezet waarom dubbeldaten superleuk is. Want zeg nou zelf, why not?

#1. Het is enorm gezellig

Met z’n tweeën kan je het natuurlijk superleuk en gezellig hebben, maar met z’n vieren is het soms nog nét even wat anders. Het maakt niet uit wat jullie gaan doen maar met z’n vieren wordt het sowieso wel een feestje. 

#2. Het is minder awkward

Is het de eerste keer dat jij met je crush gaat afspreken? Spannend! Tijdens een dubbeldate kan het soms een stuk makkelijker zijn. Zo kunnen jullie elkaar beter leren kennen maar hoef je niet bang te zijn voor awkward stiltes. Superhandig!

#3. Je kan stiekem even bijpraten met je vriendin

Het allergrootste voordeel van een dubbeldate: je bestie is de hele tijd bij je! Wil je even bijpraten of stiekem roddelen over je boy? Even samen naar de wc sneaken is altijd een optie...

#4. Als hij niet leuk is kan je makkelijker weggaan

Is je crush toch een beetje saaier dan je dacht? Gelukkig heb je nog altijd het andere leuke koppel. Zeg tegen je bestie dat het een beetje tegenvalt en zij helpt je wel met weggaan. Bye bye boy!

#5. Jullie hoeven niks te forceren

Een eerste date hoeft echt niet altijd per sé naar de bioscoop of uiteten te zijn. Zie een date ook gewoon als ergens chillen of een beetje kletsen. Met een dubbeldate hoef je dus niet uitgebreid te bedenken wat jullie gaan doen. Dit is prima toch?

Lees ook: 5 redenen waarom je nog niet ready bent voor een boyfriend

Beeld: Pexels

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer