Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

5 positieve dingen die je leert van een break-up

FC Girls, 04 april 2018

5 positieve dingen die je leert van een break-up

fyvl

We feel you girl: break-ups zijn echt verschrikkelijk. Of het nu een beslissing van jezelf is geweest of de ander ervoor heeft gekozen, een break-up kan ontzettend lastig zijn. Gelukkig zijn er ook wel positieve dingen aan een break-up. Je hebt bijvoorbeeld heel veel dingen geleerd. Want to know what? Dit zijn 5 dingen die je leert van een break-up.

#1. Je bent veel meer waard dan je dacht

Kijk je terug naar je relatie en kom je erachter dat er een beetje over je heen is gelopen? Oei, dat is niet zo heel goed. Dit is een heel goed leerpunt girl. Blijf onthouden: jij bent véél meer waard.

#2. Boys are temporary, friends are forever

Een belangrijk leerpuntje na een break-up is toch wel je vriendinnen die altijd op een staan en daar altijd zullen blijven. Vriendjes zijn tijdelijk en vriendinnn zijn voor altijd. Nooit meer je vriendinnen afzeggen voor een stomme boy dus.

#3. Er is niks mis met single zijn

Tijdens je relatie hoop je dat je nooit meer single zou worden. Je wordt namelijk blij en gelukkig van een vriendje om je heen. Gelukkig ben je er nu wel achter dat dat niet helemaal waar is. Strong and independent, toch? We hebben geen jongens nodig.

#4. Hij is niet het belangrijkste van de wereld

Zeg nou zelf. Als je verliefd bent is er maar één persoon belangrijk en dat is jouw vriendje. Het is wel goed om te leren dat de wereld om je heen niet alleen maar om jou en je vriendje draait. Wake up girl, je vergeet iedereen om je heen en dat moet je niet hebben.

#5. Jongens zijn niet belangrijk

Oké, dus most important lesson: boys zijn stom en we hebben ze niet nodig. Nu je dus van die vervelende jongen af bent, kan je wél de hele wereld aan. Ook zonder hem!

Lees ook: 5 redenen waarom katten leuker zijn dan boys

Beeld: Pexels

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer