Love

5 onbewuste dingen die je doet waardoor jongens jaloers worden

FC Girls, 27 november 2017

5 onbewuste dingen die je doet waardoor jongens jaloers worden

Dat meiden vaak jaloers op elkaar zijn, wisten we natuurlijk al lang. Maar dat jongens ook wel eens last hebben van jaloezie, is iets waar we eigenlijk niet bij stilstaan. Want ja, boys laten het eigenlijk ook nooit merken! Maar er zijn een aantal dingen die jij onbewust doet, waardoor hij flink jaloers kan worden.

boyfriend

Als girls jaloers zijn, dan kun je maar beter ver uit de buurt blijven ;) Wij twijfelen er niet over om het te laten merken en worden er ook extra controlerend door. Maar wanneer jongens jaloers zijn, vinden we het vooral heel erg schattig. Want hoe lief is het als hij ineens heel beschermend doet? But watch out, want wanneer jij de volgende dingen doet, zou hij wel eens iets minder lief kunnen worden!

#1. Appen met andere jongens.

Jij staat er niet bij stil, maar wanneer je aan het appen bent met een andere jongen zit hij alweer rampscenario’s te verzinnen. “Zouden jullie flirten? Wie denkt die jongen wel niet dat hij is?!” Ehm… het is gewoon een klasgenoot uit je projectgroepje en hij is niet eens knap!

#2. Girls night!

Jij hebt plezier met je besties en post honderden leuke pics op Snapchat en Instagram, terwijl hij thuis op de bank naar je foto’s zit te kijken en denkt: wauw, ze hebben het toch wel erg gezellig! Was ik daar maar bij…

#3. Lachen om de grap van andere boys.

“Nou, zo leuk was die grap helemaal niet!” Hij heeft geen idee waarom je om die slechte grap moet lachen. Zou je diegene soms leuk vinden? NO WAY!

#4. Quality time met je guy bestie.

Heb jij geen girl bestie maar een guy bestie waar je graag leuke dingen mee doet? Grote kans dat jouw boyfriend hier aardig jaloers van kan worden. Natuurlijk weet hij dat het alleen vriendschappelijk is, maar al die films waarin een vriendschap uitgroeit tot meer dan dat maken hem flink nerveus!

#5. Flirten naar andere jongens.

Oké, het is natuurlijk niet slim om dit met opzet te doen. Maar soms kom je gewoon een beetje flirterig over terwijl je het zelf niet doorhebt. Je boyfriend daarentegen heeft héél erg goed door dat je flirterig overkomt. Stop. Daarmee. Nu!

Dit zijn vijf geniale tricks voor tijdens het wassen van je haar!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer