Love

5 dingen waar koppels vaak ruzie over maken

FC Girls, 29 november 2017

5 dingen waar koppels vaak ruzie over maken

Relaties zijn geweldig, maar het is helaas niet altijd rozengeur en maneschijn. Je hebt vast wel eens een kleine ruzie gehad met je boyfriend, ondanks dat je hier achteraf misschien veel spijt van had. But don’t worry, ruzies horen er nou eenmaal bij! Wedden dat jullie ruzies vaak door één van de volgende dingen veroorzaakt wordt?

koppel

#1. Jaloezie

Ben jij snel jaloers op je vriend of wordt hij al jaloers wanneer jij een paar uur met vriendinnen op stap gaat? Grote kans dat deze jaloezie wel eens de oorzaak kan zijn van jullie discussies.

#2. Stress

Wanneer je veel aan je hoofd hebt zoals deadlines en schoolwerk, raak je sneller geïrriteerd en kun je wel eens onbedoeld kattig reageren. Jullie ruzies zullen dan hoogstwaarschijnlijk helemaal nergens over gaan, maar jij moet je stress gewoon even kwijt. Oops, sorry!

#3. Geld

Veel kleine ruzies gaan ook over geld. Gaan jullie vaak op dates en is hij elke keer degene die alles moet betalen? Hij wil niet vervelend doen en wachten tot jij je portemonnee erbij pakt, maar oh wat zou hij het heerlijk vinden als jij ook een keer voorstelt om te betalen. Al is het maar de helft!

#4. Rommel

Ben jij supernetjes en is hij een echte sloddervos? Dan zou dat zo nu en dan wel eens de aanleiding kunnen zijn voor een ruzie. Waarom ruimt hij niet gewoon zijn schoenen netjes op? En kan hij nou echt niet even de bril omlaag doen als hij naar de wc is geweest? Ugh!

#5. Communication is key

Een slechte communicatie tussen koppels is misschien wel de meest voorkomende oorzaak voor verhitte discussies. Wanneer je niet verteld waar je mee zit of wanneer jullie elkaar verkeerd begrijpen, ontstaat er gemakkelijk een ruzie. So don’t forget to communicate!

I'm so sorry!

50s Madison Roses Pencil Dress in BlackTopVintage TopVintage
€ 59,95 € 41,97
ROUGE EDITION 12HBourjois ICI PARIS XL
€ 9,83
RED ROSE TEE WHITE-M/LComegetfashion Comegetfashion
€ 22,99
Leopard Iphone Case - Red/GreeniPhone hoesjeMy Jewellery
€ 14,95
PINK PLISSE PARTY DRESS-XLComegetfashion Comegetfashion
€ 34,99
Milani Rose Blush - 06 Lady RougeMilani BlushThe Make Up Spot
€ 12,99

Zó lang blijft je make-up goed!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer