Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

5 dingen waar koppels vaak ruzie over maken

FC Girls, 29 november 2017

Relaties zijn geweldig, maar het is helaas niet altijd rozengeur en maneschijn. Je hebt vast wel eens een kleine ruzie gehad met je boyfriend, ondanks dat je hier achteraf misschien veel spijt van had. But don’t worry, ruzies horen er nou eenmaal bij! Wedden dat jullie ruzies vaak door één van de volgende dingen veroorzaakt wordt?

#1. Jaloezie 
Ben jij snel jaloers op je vriend of wordt hij al jaloers wanneer jij een paar uur met vriendinnen op stap gaat? Grote kans dat deze jaloezie wel eens de oorzaak kan zijn van jullie discussies.

#2. Stress 
Wanneer je veel aan je hoofd hebt zoals deadlines en schoolwerk, raak je sneller geïrriteerd en kun je wel eens onbedoeld kattig reageren. Jullie ruzies zullen dan hoogstwaarschijnlijk helemaal nergens over gaan, maar jij moet je stress gewoon even kwijt. Oops, sorry!

#3. Geld 
Veel kleine ruzies gaan ook over geld. Gaan jullie vaak op dates en is hij elke keer degene die alles moet betalen? Hij wil niet vervelend doen en wachten tot jij je portemonnee erbij pakt, maar oh wat zou hij het heerlijk vinden als jij ook een keer voorstelt om te betalen. Al is het maar de helft!

#4. Rommel
Ben jij supernetjes en is hij een echte sloddervos? Dan zou dat zo nu en dan wel eens de aanleiding kunnen zijn voor een ruzie. Waarom ruimt hij niet gewoon zijn schoenen netjes op? En kan hij nou echt niet even de bril omlaag doen als hij naar de wc is geweest? Ugh!

#5. Communication is key 
Een slechte communicatie tussen koppels is misschien wel de meest voorkomende oorzaak voor verhitte discussies. Wanneer je niet verteld waar je mee zit of wanneer jullie elkaar verkeerd begrijpen, ontstaat er gemakkelijk een ruzie. So don’t forget to communicate!

Lees ook: 5 signs dat jij een crush hebt op je beste vriend

Beeld: Unsplash

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer