Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Love

5 dingen die erop wijzen dat je hem nooit meer moet laten gaan

FC Girls, 22 november 2017

5 dingen die erop wijzen dat je hem nooit meer moet laten gaan

Relaties zijn fun en tegelijkertijd spannend, want hoe weet je nou of hij de juiste jongen voor jou is? Na een paar dates kun je al een aardige conclusie trekken, maar wanneer hij de volgende dingen doet of zegt, moet je hem echt nooit meer laten gaan!

hartje

#1. Hij is beleefd tegen iedereen.

Natuurlijk is het belangrijk dat hij aardig tegen jou is, maar het is helemaal een good guy wanneer hij ook vriendelijk is tegen anderen. Hij blijft zelfs kalm wanneer de serveerster jouw drankje over hem morst. Best. Boyfriend. Ever!

#2. Hij deelt zijn eten met je.

Wow! Zelfs jij deelt niet graag jouw eten met anderen, maar hij houdt altijd een paar hapjes voor je over. Gewoon omdat hij weet dat jij zo gek bent op kip. En op frietjes. En op toetjes. Yum!

#3. Hij onthoudt kleine dingen die je hebt gezegd.

Guys onthouden niet veel van wat je tegen ze zegt. Feit. Dus wanneer je boyfriend kleine dingetjes onthoudt die jij ooit tegen hem hebt gezegd, weet je dat je een goede jongen aan de haak hebt geslagen. Never let him go!

#4. Hij geeft je voldoende me-time.

Natuurlijk wil je het liefst non-stop bij hem zijn, maar zo nu en dan heb je ook gewoon wat me-time nodig. Of dat nou een dagje shoppen is met je bestie of lekker in je eentje op de bank hangen met een grote zak chips, hij vindt het helemaal oké.

#5. Hij vertelt je hoe mooi je bent.

We girls love compliments! En let’s be honest: het is toch een superfijn gevoel als hij jou vaak genoeg laat weten dat hij je mooi vindt? Hello confidence boost en hello Mr. Right! Hij weet waar hij mee bezig is en jij hebt daar absoluut geen problemen mee ;)

Sophia: "Zo stijl ik overknee laarzen"

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer