Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Fashion

4x zo maak je meer ruimte in je kledingkast

FC Girls, 26 februari 2018

4x zo maak je meer ruimte in je kledingkast

udWe all know de struggle om al je kleren op te bergen in je kledingkast. Écht niet makkelijk. En zeker als je eigenlijk helemaal geen plek meer hebt om alles op te hangen. Wij hebben dé perfecte oplossingen voor dit probleem. Dus keep on shopping girls.

#1 Hang niet alles op
Het is natuurlijk wel handig dat je al je truien, topjes en T-shirts kan ophangen, maar het neemt wel onnodig veel ruimte in beslag. Hang daarom je favoriete kleren aan hangers en vouw de rest mooi op in stapeltjes. Zo krijg je meer ruimte én is alles lekker overzichtelijk.

#2 Hang een kledinghanger aan een kledinghanger
Bewaar de lipjes van frisdrankblikjes en hang deze een kledinghanger. Hang de tweede hanger aan het lipje. Zo heb je twee kledinghangers voor de plaats van één. Superhandig!

#3 Gebruik een kledingopberger
Misschien heb je genoeg ruimte in de kast om te hangen, maar niet om te stapelen. Dan is een kledingopberger die je kan ophangen aan de stang van je kast ideaal.

#4 Schoendoos = dé perfecte opberger
Sokken en ondergoed zijn die kleine dingen die je overal laat rondslingeren en makkelijk kwijtraakt. Als je geen lades in je kasten hebt, kan je gewoon een schoendoos gebruiken als opbergdoos. Dan heb je ook weer een reden om nieuwe schoenen te kopen, hihi.


Lees ook: Zo slaap je comfy als je ongesteld bent

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past bij jou? Doe de stijltest en maak kans op €2250,- shoptegoed!

Lees meer