Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

4x tips om je beste vriendin te koppelen

FC Girls, 24 januari 2018

4x tips om je beste vriendin te koppelen

hart

Je beste vriendin bleef eerst nog alles ontkennen, maar jij had haar al lang door. En nu komt ze er met geen mogelijkheid meer onderuit: ze heeft een supergrote crush! Nu wil jij haar natuurlijk helpen zodat het ook echt wat wordt tussen die twee. Maar hoe ga je dit doen?

Allereerst: help niet teveel! Je kan het je beste vriendin nog zo gunnen, maar uiteindelijk moet zij het gewoon allemaal zelf gaan doen. Gelukkig kan je haar wel een beetje begeleiden. We'll help you out!

#1. Doe een goed woordje

Hoe awkward het ook kan zijn, een goed woordje doen voor iemand kan superveel helpen. Nu hebben we het natuurlijk niet over een veel te overdreven speech over hoe leuk jij jouw bestie wel niet vindt. Geef haar gewoon eens een extra complimentje wanneer haar lover er ook bij is, of vertel hem eens hoe lief ze eigenlijk is. Al is het maar een klein dingetje, het kan een grote indruk achterlaten. Precies wat er moet gebeuren!

#2. Vraag wat hij van haar vindt

Ook bij deze tip: ga niet een hele overhoring houden. Pak het subtiel aan en vraag rustig wat hij van haar zou vinden. Heeft hij nou ook een klein oogje op haar? Nu kan je dit rustig vertellen tegen je best friend en wordt ze een stuk zelfverzekerder.

#3. Ga op dubbeldate

Plan een dubbeldate! Heb jij nou ook een crush of ben je heel goed bevriend met een jongen? Stel dan eens voor om een keer met zijn vieren af te spreken. Natuurlijk hoeft dit niet een dubbeldate genoemd te worden en kan het ook gewoon als vrienden... Of toch als iets meer dan dat? Who knows ;)

#4. Zorg ervoor dat ze opvalt

Ben jij 24/7 samen met je beste vriendin? Dan is dit perfect! Zeg eens een keer vrolijk gedag wanneer jullie hem tegen komen tijdens de lessen door of op straat. Zo maken jullie sneller contact met hem en is het makkelijker voor haar om een gesprek aan te knopen.

Bewezen: voor eeuwig verliefd zijn is echt mogelijk

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer